ANTIK-VARIA / Régi nyomtatványok kategória termékei
[...] Két halotti szónoklatok néhai sárdi méltóságos Simén György ur hamvai felett; Rövid szomorú beszéd mellyet sárdi if. méltóságos Simon György urnak [...] mondatt [...] Kováts György

[...] Két halotti szónoklatok néhai sárdi méltóságos Simén György ur hamvai felett; Rövid szomorú beszéd mellyet sárdi if. méltóságos Simon György urnak [...] mondatt [...] Kováts György

Kiadás:

h. n., 1839

Kiadó:

k. n.

Kategóriák:

Régi nyomtatványok Kereszténység

Nyelv:

Magyar

Terjedelem:

52 p.

Kötésmód:

papír

tartalom:

A "két szónoklatok": Élet hosszúsága a' kevés esztendőben vagy sárdi néhai méltóságos Simén György urnak erkőlcsi képe egy halotti tanitásban mellyet írt, 's a' templomban el is mondott [...] Csehétfalvi Albert János; Gyász beszéd mellyet sárdi méltoságos Simén György ur' vég-tiszteletére irt, "s a' koporsó elindításakor el is mondott [...] Árkosi Dénes.

leírás:

A borítója hiányzik.

Ár:

nincs raktáron, előjegyezhető
 

Hogyan böngészhetek?

Ahogyan a leginkább kényelmes Önnek! Tekintse át kínálatunkat témakör, szerző, sorozat vagy cím szerint, vagy használja a részletes keresőt!

 

Hogyan értesülhetek az új ajánlatokról?

Rendeljen hírlevelet, így mindig naprakész lesz, és csak a kiválasztott témákat küldjük el!

 

Hogyan rendelhetek?

A raktáron lévő könyveket a ""-ba helyezve rendelheti meg! Ha a keresett könyv nem található, kérjük, jegyezze elő, s igyekszünk minél hamarabb beszerezni. (További segítség...)

Belépés

Még nem regisztrált? Kattintson a Facebook-belépés gombra vagy, ide kattintva hagyományos regisztrációt kezdeményezhet.

Súgó

Jelszó-emlékeztető kérése

A jelszó-emlékeztetőt elküldtük a megadott e-mail címre.
A levél kézbesítése legfeljebb néhány perc. Ha jelszó-emlékeztetője nem érkezik meg egy órán belül, kérje kollégáink segítségét!
A megadott email cím nem található
Ehhez az e-mail címhez nem áll módunkban jelszó-emlékeztetőt küldeni!

Az e-mail címhez, amelyhez az imént jelszó-emlékeztetőt kért, nem visszaigazolt felhasználói fiók tartozik, ezért ezzel az e-mail címmel és a hozzá tartozó jelszóval egyelőre nem lehet belépni. Kérjük, ellenőrizze e-mail postafiókját, és a kiküldött értesítőben található link segítségével erősítse meg regisztrációs szándékát. Ezt követően az eredetileg megadott jelszavával beléphet felhasználói fiókjába.

A megadott e-mail címre nincs lehetőség jelszó-emlékeztetőt kérni.

Jelentkezzen be Facebook vagy LinkedIn segítségével!

Adja meg korábban regisztrált e-mail címét, hogy elküldhessük Önnek a jelszó-emlékeztetőt!