ANTIK-VARIA / Régi nyomtatványok kategória termékei
Otia Bachmegyeiana, documenta veritatis fidei romano-catholicae, forma colloquii familiaris inter Lutheranum et Catholicum exhibentia

: Otia Bachmegyeiana, documenta veritatis fidei romano-catholicae, forma colloquii familiaris inter Lutheranum et Catholicum exhibentia

Kiadás:

Tyrnaviae (Nagyszombat), 1733

Kiadó:

Typis Academicis per Leopoldum Berger

Kategóriák:

Régi nyomtatványok Kereszténység Latin nyelv

Nyelv:

Latin

Terjedelem:

824 p.

Kötésmód:

egészbőr

tartalom:

Evangélikus nemesi szülőktől származott; tanult Pozsonyban, Rozsnyón és Eperjesen; orvosi tanulmányait Danzigban kezdte, Wittenbergben 1709. október 3-án folytatta s 1710-ben Jénában végezte; innét hazatérve Gömör vármegye rendes orvosává lett, itt öt évet töltött; 1720-ban tábororvosi szolgálatot vállalt; nyolc évvel később, időközben Erdélyben (1725) evangélikus vallását a kathlikusokéval fölcserélvén, Csáky Imre gróf biboros főorvosává, s két év múlva Nagyszombatban a káptalan főorvosává lett és ezen hivatalában 1735-ben Nagyszombatban egy alkímiai kisérlet következtében meghalt. A bölcseletben és matematikai tudományokban is jártas volt. Ebben a párbeszédes fomájú műben egy katolikus és egy lutheránus vitatkozik arról, hogy melyik az igaz hit.

Ár:

nincs raktáron, előjegyezhető
 

Hogyan böngészhetek?

Ahogyan a leginkább kényelmes Önnek! Tekintse át kínálatunkat témakör, szerző, sorozat vagy cím szerint, vagy használja a részletes keresőt!

 

Hogyan értesülhetek az új ajánlatokról?

Rendeljen hírlevelet, így mindig naprakész lesz, és csak a kiválasztott témákat küldjük el!

 

Hogyan rendelhetek?

A raktáron lévő könyveket a ""-ba helyezve rendelheti meg! Ha a keresett könyv nem található, kérjük, jegyezze elő, s igyekszünk minél hamarabb beszerezni. (További segítség...)

Belépés

Még nem regisztrált? Kattintson a Facebook-belépés gombra vagy, ide kattintva hagyományos regisztrációt kezdeményezhet.

Súgó

Jelszó-emlékeztető kérése

A jelszó-emlékeztetőt elküldtük a megadott e-mail címre.
A levél kézbesítése legfeljebb néhány perc. Ha jelszó-emlékeztetője nem érkezik meg egy órán belül, kérje kollégáink segítségét!
A megadott email cím nem található
Ehhez az e-mail címhez nem áll módunkban jelszó-emlékeztetőt küldeni!

Az e-mail címhez, amelyhez az imént jelszó-emlékeztetőt kért, nem visszaigazolt felhasználói fiók tartozik, ezért ezzel az e-mail címmel és a hozzá tartozó jelszóval egyelőre nem lehet belépni. Kérjük, ellenőrizze e-mail postafiókját, és a kiküldött értesítőben található link segítségével erősítse meg regisztrációs szándékát. Ezt követően az eredetileg megadott jelszavával beléphet felhasználói fiókjába.

A megadott e-mail címre nincs lehetőség jelszó-emlékeztetőt kérni.

Jelentkezzen be Facebook vagy LinkedIn segítségével!

Adja meg korábban regisztrált e-mail címét, hogy elküldhessük Önnek a jelszó-emlékeztetőt!