SPORT ÉS PASSZIÓ / Repülés kategória termékei
A repülő ember

: A repülő ember

Kiadás:

Budapest, 1942

Kiadó:

Magyar Repülő Sajtóvállalat

Kategóriák:

Repülés

Nyelv:

Magyar

Terjedelem:

184 p.

Kötésmód:

félvászon

tartalom:

Repülő ember a XX. század embertípusa, a repülés a század legcsodálatosabb vívmánya, leggyorsabb közlekedési módja s - amint napjainkban látjuk - egyben a legveszedelmesebb fegyver is a jó hadvezér kezében. A repülés a fiataloké éppenúgy, mint a serdültebbeké, örömeiben osztozik ifjú és vén, szépségeit mindenki élvezi. Háborúban azonban veszedelmeinek, rombolásainak, pusztításainak mindnyájan ki vagyunk téve. A repülő embert ott látjuk gyermekkorában a hegyek lankás oldalán, amint magaépítette apró kis repülőmodelleket ereget, társaival nemes versenyre kél az elsőbbségért, a jobb eredmények eléréséért. Később már a szelek szárnyán száguld s eddig elképzelhetetlen nagy távolságokat repül be. S mindezt motor nélkül. A repülő ember nem pihen. Mind többet és többet akar. Az elérhetetlennek látszó sebességek és magasságok hívják, csábítják, vonzzák. A veszedelmeket megveti, a félelmet nem ismeri. Megépíti sport- és sebességi és kereskedelmi gépeit, nagyteljesítményű motorokat tervez, gépeihez fegyvert kovácsol és veszedelmes tűzerejű acélmadarak látnak napvilágot. A modern kor száguldó légihuszárjait, harci repülőit a bátorság és elszántság bajnokait a mindent felülmúló hazaszeretet fűti. Modern Ikaruszok ereszkednek az acélmadarakról ejtőernyővel az ellenség háta mögé s "Győzelem vagy halál" a jelszavuk. S ha úgy rendeltetett, büszkén és bátran áldozzák életüket a Hazáért.

Ár:

nincs raktáron, előjegyezhető
 

Hogyan böngészhetek?

Ahogyan a leginkább kényelmes Önnek! Tekintse át kínálatunkat témakör, szerző, sorozat vagy cím szerint, vagy használja a részletes keresőt!

 

Hogyan értesülhetek az új ajánlatokról?

Rendeljen hírlevelet, így mindig naprakész lesz, és csak a kiválasztott témákat küldjük el!

 

Hogyan rendelhetek?

A raktáron lévő könyveket a ""-ba helyezve rendelheti meg! Ha a keresett könyv nem található, kérjük, jegyezze elő, s igyekszünk minél hamarabb beszerezni. (További segítség...)

Belépés

Még nem regisztrált? Kattintson a Facebook-belépés gombra vagy, ide kattintva hagyományos regisztrációt kezdeményezhet.

Súgó

Jelszó-emlékeztető kérése

A jelszó-emlékeztetőt elküldtük a megadott e-mail címre.
A levél kézbesítése legfeljebb néhány perc. Ha jelszó-emlékeztetője nem érkezik meg egy órán belül, kérje kollégáink segítségét!
A megadott email cím nem található
Ehhez az e-mail címhez nem áll módunkban jelszó-emlékeztetőt küldeni!

Az e-mail címhez, amelyhez az imént jelszó-emlékeztetőt kért, nem visszaigazolt felhasználói fiók tartozik, ezért ezzel az e-mail címmel és a hozzá tartozó jelszóval egyelőre nem lehet belépni. Kérjük, ellenőrizze e-mail postafiókját, és a kiküldött értesítőben található link segítségével erősítse meg regisztrációs szándékát. Ezt követően az eredetileg megadott jelszavával beléphet felhasználói fiókjába.

A megadott e-mail címre nincs lehetőség jelszó-emlékeztetőt kérni.

Jelentkezzen be Facebook vagy LinkedIn segítségével!

Adja meg korábban regisztrált e-mail címét, hogy elküldhessük Önnek a jelszó-emlékeztetőt!