SPORT ÉS PASSZIÓ / Repülés kategória termékei
Vitorlázórepülők tankönyve

Vitorlázórepülők tankönyve

Szerző:

Kiadás:

Budapest, 1971

Kiadó:

Magyar Honvédelmi Szövetség

Kategóriák:

Repülés Tankönyv

Nyelv:

Magyar

Terjedelem:

789 p.

Kötésmód:

papír

tartalom:

"A repülés módszertana, technikája állandóan korszerűsödik. A repüléshez kapcsolódó tudományok fejlődnek. A fiatalok tudományos igénye az általános műveltségük emelkedésével párhuzamosan növekszik és ez tarthatatlanná teszi a korábban még elfogadott oktatási módszert. Repülőtérparancsnokok, klubtitkárok, repülőoktatók több esetben felvetették, hogy a tematikában szereplő tantárgyak oktatásához adjunk ki egységes irodalmat, ne legyen szükség különböző helyekről kiollózva összeszedni az előadások anyagát.
Ez a gondolat érlelte meg azt az elhatározást, hogy elkészüljön – nagy elméleti és gyakorlati tapasztalattal rendelkező szerzők bevonásával – a most közreadott alapfokú tankönyv.
Úgy gondolom, hasznos segédeszköze lesz a kezdő repülőgépvezető-képzésnek ez a könyv, megkönnyíti majd az oktató – nevelő munkát, lehetővé teszi, hogy elmélyültebb ismereteket szerezzenek a repülni vágyók a repülés tudományából és ezáltal tovább javítható majd a repülés elméleti megalapozottsága, sőt a biztonsága is."

leírás:

Kb. 20 oldal egyben kijár.

Ár:

nincs raktáron, előjegyezhető
 

Hogyan böngészhetek?

Ahogyan a leginkább kényelmes Önnek! Tekintse át kínálatunkat témakör, szerző, sorozat vagy cím szerint, vagy használja a részletes keresőt!

 

Hogyan értesülhetek az új ajánlatokról?

Rendeljen hírlevelet, így mindig naprakész lesz, és csak a kiválasztott témákat küldjük el!

 

Hogyan rendelhetek?

A raktáron lévő könyveket a ""-ba helyezve rendelheti meg! Ha a keresett könyv nem található, kérjük, jegyezze elő, s igyekszünk minél hamarabb beszerezni. (További segítség...)

Belépés

Még nem regisztrált? Kattintson a Facebook-belépés gombra vagy, ide kattintva hagyományos regisztrációt kezdeményezhet.

Súgó

Jelszó-emlékeztető kérése

A jelszó-emlékeztetőt elküldtük a megadott e-mail címre.
A levél kézbesítése legfeljebb néhány perc. Ha jelszó-emlékeztetője nem érkezik meg egy órán belül, kérje kollégáink segítségét!
A megadott email cím nem található
Ehhez az e-mail címhez nem áll módunkban jelszó-emlékeztetőt küldeni!

Az e-mail címhez, amelyhez az imént jelszó-emlékeztetőt kért, nem visszaigazolt felhasználói fiók tartozik, ezért ezzel az e-mail címmel és a hozzá tartozó jelszóval egyelőre nem lehet belépni. Kérjük, ellenőrizze e-mail postafiókját, és a kiküldött értesítőben található link segítségével erősítse meg regisztrációs szándékát. Ezt követően az eredetileg megadott jelszavával beléphet felhasználói fiókjába.

A megadott e-mail címre nincs lehetőség jelszó-emlékeztetőt kérni.

Jelentkezzen be Facebook vagy LinkedIn segítségével!

Adja meg korábban regisztrált e-mail címét, hogy elküldhessük Önnek a jelszó-emlékeztetőt!