ANTIK-VARIA / Sajtó kategória termékei
Karikatúra a betűtengerben

, : Karikatúra a betűtengerben

Kiadás:

Budapest, 2005

Kiadó:

Mundus Magyar Egyetemi Kiadó

Kategóriák:

Sajtó Humor Grafika

Nyelv:

Magyar

Terjedelem:

142 p.

Kötésmód:

papír

ISBN:

9639501514

tartalom:

Miért van szükség karikatúrára sajtóban? Egyáltalán megtanulható-e a karikatúrarajzolás? Mióta léteznek rajzok a lapokban? Szeretik-e a politikusok a róluk készült rajzokat? Mi a különbség az illusztratív viccrajz és a karikatúra között? Kit neveztek a karikatúra Michelanglójának? Milyenek voltak a Ludas Matyi viccrajzai? Ilyen és hasonló kérdésekre kaphat választ az olvasó, hiszen ez a kötet arra vállalkozik, hogy számos rajzzal illusztrálva minél több ismeretet nyújtson a karikatúráról mindazoknak, akiket érdekelhet. Az ismeretek forrása ezúttal nem tudós, hanem a karikatúra elismerten legkiválóbb hazai művelője, nemcsak a vonalak mestere, hanem a karikatúra hazai és világtörténetének avatott ismerője, Kaján Tibor, akinek szavait Martin József lejegyezte.

Ár:

nincs raktáron, előjegyezhető
 

Hogyan böngészhetek?

Ahogyan a leginkább kényelmes Önnek! Tekintse át kínálatunkat témakör, szerző, sorozat vagy cím szerint, vagy használja a részletes keresőt!

 

Hogyan értesülhetek az új ajánlatokról?

Rendeljen hírlevelet, így mindig naprakész lesz, és csak a kiválasztott témákat küldjük el!

 

Hogyan rendelhetek?

A raktáron lévő könyveket a ""-ba helyezve rendelheti meg! Ha a keresett könyv nem található, kérjük, jegyezze elő, s igyekszünk minél hamarabb beszerezni. (További segítség...)

Belépés

Még nem regisztrált? Kattintson a Facebook-belépés gombra vagy, ide kattintva hagyományos regisztrációt kezdeményezhet.

Súgó

Jelszó-emlékeztető kérése

A jelszó-emlékeztetőt elküldtük a megadott e-mail címre.
A levél kézbesítése legfeljebb néhány perc. Ha jelszó-emlékeztetője nem érkezik meg egy órán belül, kérje kollégáink segítségét!
A megadott email cím nem található
Ehhez az e-mail címhez nem áll módunkban jelszó-emlékeztetőt küldeni!

Az e-mail címhez, amelyhez az imént jelszó-emlékeztetőt kért, nem visszaigazolt felhasználói fiók tartozik, ezért ezzel az e-mail címmel és a hozzá tartozó jelszóval egyelőre nem lehet belépni. Kérjük, ellenőrizze e-mail postafiókját, és a kiküldött értesítőben található link segítségével erősítse meg regisztrációs szándékát. Ezt követően az eredetileg megadott jelszavával beléphet felhasználói fiókjába.

A megadott e-mail címre nincs lehetőség jelszó-emlékeztetőt kérni.

Jelentkezzen be Facebook vagy LinkedIn segítségével!

Adja meg korábban regisztrált e-mail címét, hogy elküldhessük Önnek a jelszó-emlékeztetőt!