ANTIK-VARIA / Sajtó kategória termékei
Toll és bilincs. Egy liberális újságíró élete

: Toll és bilincs. Egy liberális újságíró élete

Kiadás:

Budapest, 1989

Kiadó:

Gondolat Könyvkiadó

Kategóriák:

Sajtó Életrajz

Nyelv:

Magyar

Terjedelem:

504 p.

Kötésmód:

karton

ISBN:

9632822617

tartalom:

"... amikor 1948. január 1-jén a szabadságharc századik évfordulójának ünnepségeit Petőfi szülőházának megkoszorúzásával nyitották meg... Rákosi benyitott a fülkénkbe... és gúnyosan azzal üdvözölte: -Ó, és itt van a fasiszta angol sajtó képviselője! - Amire én ezzel válaszoltam: -Tévedés, én nem Dail Workert, hanem a Reutert tudósítom. Mindenkiben megfagyott a vér, de Rákosi nem válaszolt." - Ez a kis ízelítő is mutatja, milyen érdekes színnel egészíti ki ez a munka a napjainkban megszaporodó memoárok sorát. Szerzője jó nevű, liberális újságíró, századunkkal egyidős. Ami azt jelenti, hogy megjárta Horthy és Rákosi börtöneit és a munkaszolgálatot egyaránt. Édesapja ahhoz a kiegyezés utáni nagyon tehetséges "első" nemzedékhez tartozott, amely a szegénységből küzdötte fel magát az ügyvédségig és királyi közjegyzőségig, a polgári jólétig.

Ár:

nincs raktáron, előjegyezhető
 

Hogyan böngészhetek?

Ahogyan a leginkább kényelmes Önnek! Tekintse át kínálatunkat témakör, szerző, sorozat vagy cím szerint, vagy használja a részletes keresőt!

 

Hogyan értesülhetek az új ajánlatokról?

Rendeljen hírlevelet, így mindig naprakész lesz, és csak a kiválasztott témákat küldjük el!

 

Hogyan rendelhetek?

A raktáron lévő könyveket a ""-ba helyezve rendelheti meg! Ha a keresett könyv nem található, kérjük, jegyezze elő, s igyekszünk minél hamarabb beszerezni. (További segítség...)

Belépés

Még nem regisztrált? Kattintson a Facebook-belépés gombra vagy, ide kattintva hagyományos regisztrációt kezdeményezhet.

Súgó

Jelszó-emlékeztető kérése

A jelszó-emlékeztetőt elküldtük a megadott e-mail címre.
A levél kézbesítése legfeljebb néhány perc. Ha jelszó-emlékeztetője nem érkezik meg egy órán belül, kérje kollégáink segítségét!
A megadott email cím nem található
Ehhez az e-mail címhez nem áll módunkban jelszó-emlékeztetőt küldeni!

Az e-mail címhez, amelyhez az imént jelszó-emlékeztetőt kért, nem visszaigazolt felhasználói fiók tartozik, ezért ezzel az e-mail címmel és a hozzá tartozó jelszóval egyelőre nem lehet belépni. Kérjük, ellenőrizze e-mail postafiókját, és a kiküldött értesítőben található link segítségével erősítse meg regisztrációs szándékát. Ezt követően az eredetileg megadott jelszavával beléphet felhasználói fiókjába.

A megadott e-mail címre nincs lehetőség jelszó-emlékeztetőt kérni.

Jelentkezzen be Facebook vagy LinkedIn segítségével!

Adja meg korábban regisztrált e-mail címét, hogy elküldhessük Önnek a jelszó-emlékeztetőt!