SPORT ÉS PASSZIÓ / Sakk kategória termékei
600 végjáték

, : 600 végjáték

Kiadás:

Budapest, 1976

Kiadó:

Sport Lap- és Könyvkiadó

Kategóriák:

Sakk

Nyelv:

Magyar

Terjedelem:

282 p.

Kötésmód:

papír

ISBN:

9632532716

tartalom:

A sakkjátszma vitathatatlanul legnehezebb része a végjáték. Talán azért van az, hogy az átlagsakkozók, de még a mesterek egy része is csak akkor kezd el a végjátékokkal foglalkozni, amikor fejlődésében óhatatlanul érzi, hogy a végjáték tudása nem éri el a megfelelő szintet és gyarapításra szorul. Ha előbbre akar lépni, okvetlenül kezébe kell vennie egy-egy végjáték könyvet. A legtöbb végjátékkönyv azonban idegen nyelvű és rendkívül terjedelmes. Magyar nyelven már régóta nem jelent meg olyan mű, amely szinte az összes végjáték-tudnivalókat rendszerbe foglalva tárgyalja és elsősorban a versenysakkozó igényeit hivatott kielégíteni. A szerzők nem akarták az olvasót a külföldi végjátékkönyvekhez hasonló vaskos tananyaggal "rémíteni", bár egyáltan nem volt könnyű ezt a 600 példát úgy összeállítani, hogy tanulmányozásuk egyaránt hasznára legyen a minősítés nélküli sakkozónak és a mesternek is.

leírás:

A könyvhöz tartozik, egy boríték, amiben Kaszparov és Karpov 1984-es, világbajnoki döntőjéről szóló újságcikkek találhatóak, a játszmák pontos lépéseivel.

Ár:

nincs raktáron, előjegyezhető
 

Hogyan böngészhetek?

Ahogyan a leginkább kényelmes Önnek! Tekintse át kínálatunkat témakör, szerző, sorozat vagy cím szerint, vagy használja a részletes keresőt!

 

Hogyan értesülhetek az új ajánlatokról?

Rendeljen hírlevelet, így mindig naprakész lesz, és csak a kiválasztott témákat küldjük el!

 

Hogyan rendelhetek?

A raktáron lévő könyveket a ""-ba helyezve rendelheti meg! Ha a keresett könyv nem található, kérjük, jegyezze elő, s igyekszünk minél hamarabb beszerezni. (További segítség...)

Belépés

Még nem regisztrált? Kattintson a Facebook-belépés gombra vagy, ide kattintva hagyományos regisztrációt kezdeményezhet.

Súgó

Jelszó-emlékeztető kérése

A jelszó-emlékeztetőt elküldtük a megadott e-mail címre.
A levél kézbesítése legfeljebb néhány perc. Ha jelszó-emlékeztetője nem érkezik meg egy órán belül, kérje kollégáink segítségét!
A megadott email cím nem található
Ehhez az e-mail címhez nem áll módunkban jelszó-emlékeztetőt küldeni!

Az e-mail címhez, amelyhez az imént jelszó-emlékeztetőt kért, nem visszaigazolt felhasználói fiók tartozik, ezért ezzel az e-mail címmel és a hozzá tartozó jelszóval egyelőre nem lehet belépni. Kérjük, ellenőrizze e-mail postafiókját, és a kiküldött értesítőben található link segítségével erősítse meg regisztrációs szándékát. Ezt követően az eredetileg megadott jelszavával beléphet felhasználói fiókjába.

A megadott e-mail címre nincs lehetőség jelszó-emlékeztetőt kérni.

Jelentkezzen be Facebook vagy LinkedIn segítségével!

Adja meg korábban regisztrált e-mail címét, hogy elküldhessük Önnek a jelszó-emlékeztetőt!