SPORT ÉS PASSZIÓ / Sport kategória termékei
A nagy kerékpárkönyv

: A nagy kerékpárkönyv

Kiadás:

h. n., 2005

Kiadó:

GABO Kiadó

Kategóriák:

Sport

Nyelv:

Magyar

Terjedelem:

240 p., ill.

Kötésmód:

karton

ISBN:

9637318844

tartalom:

A nagy kerékpárkönyv hasznos olvasmány minden biciklista számára. A profi kerékpárosok által írt fejezetek végigvezetik az olvasót a biciklizés világán. A kezdő és tapasztalt kerekezők számára is élvezetes kiadványban kiváló leírások, és rengeteg illusztráció igazít el a kerékpározás technikai kérdéseiben, bemutatva a főbb karbantartási műveleteket is, hogy a legtöbbet hozhassuk ki mind magunkból, mind szeretett kétkerekűnkből. A könyvből megismerhetjük a sport történetét, elsajátíthatjuk a kerékpárvezetés és a biztonságos kerékpározás technikáit, illetve tanácsot kapunk megfelelő kerékpár és ruházat vásárlásához. A kiadványhoz készített illusztrációk bemutatják a különböző kerékpártípusokat - a mountain bike-ot, illetve az országúti kerékpárt - levezetve a két alaptípus közti főbb különbségeket. A kerékpár-irányítási képességeket fejlesztő fejezetben a könyv gazdag képanyaggal magyarázza el mind a terep-, mind az országúti kerékpározás legfőbb technikáit, a hajtűkanyar legpontosabb bevételétől a különböző terepviszonyok sikeres leküzdéséig. A kiadvány megismerteti az olvasót a versenyzés világával is, tanácsokkal segítve a versenyre való felkészülést is, és fontos tudnivalókat, találunk az edzéssel valamint a helyes-táplálkozással kapcsolatban is. A szerelési útmutató pedig részletes illusztrációkkal és gyakorlati leírások segítségével magyarázza el a legfontosabb karbantartási műveleteket. A nagy kerékpárkönyv olyan praktikus kiadvány, ami végigvezeti az olvasót az összes kerékpározással kapcsolatos témakörön a biztonságos közúti közlekedéstől egészen a modern rugós vázfelfüggesztés kérdéséig. Hasznos olvasmány mind a kezdő, mind a haladó kerékpárosok számára.

Ár:

nincs raktáron, előjegyezhető
 

Hogyan böngészhetek?

Ahogyan a leginkább kényelmes Önnek! Tekintse át kínálatunkat témakör, szerző, sorozat vagy cím szerint, vagy használja a részletes keresőt!

 

Hogyan értesülhetek az új ajánlatokról?

Rendeljen hírlevelet, így mindig naprakész lesz, és csak a kiválasztott témákat küldjük el!

 

Hogyan rendelhetek?

A raktáron lévő könyveket a ""-ba helyezve rendelheti meg! Ha a keresett könyv nem található, kérjük, jegyezze elő, s igyekszünk minél hamarabb beszerezni. (További segítség...)

Belépés

Még nem regisztrált? Kattintson a Facebook-belépés gombra vagy, ide kattintva hagyományos regisztrációt kezdeményezhet.

Súgó

Jelszó-emlékeztető kérése

A jelszó-emlékeztetőt elküldtük a megadott e-mail címre.
A levél kézbesítése legfeljebb néhány perc. Ha jelszó-emlékeztetője nem érkezik meg egy órán belül, kérje kollégáink segítségét!
A megadott email cím nem található
Ehhez az e-mail címhez nem áll módunkban jelszó-emlékeztetőt küldeni!

Az e-mail címhez, amelyhez az imént jelszó-emlékeztetőt kért, nem visszaigazolt felhasználói fiók tartozik, ezért ezzel az e-mail címmel és a hozzá tartozó jelszóval egyelőre nem lehet belépni. Kérjük, ellenőrizze e-mail postafiókját, és a kiküldött értesítőben található link segítségével erősítse meg regisztrációs szándékát. Ezt követően az eredetileg megadott jelszavával beléphet felhasználói fiókjába.

A megadott e-mail címre nincs lehetőség jelszó-emlékeztetőt kérni.

Jelentkezzen be Facebook vagy LinkedIn segítségével!

Adja meg korábban regisztrált e-mail címét, hogy elküldhessük Önnek a jelszó-emlékeztetőt!