SPORT ÉS PASSZIÓ / Sport kategória termékei
Go Rin No Sho. Öt gyűrű könyve

: Go Rin No Sho. Öt gyűrű könyve

Kiadás:

h. n.,

Kiadó:

Főnix Könyvműhely

Kategóriák:

Sport Buddhizmus és keleti vallások

Nyelv:

Magyar

Terjedelem:

104 p.

Kötésmód:

papír

ISBN:

9630441519

tartalom:

˝Mijamoto Muszasi (teljes nevén Sinmen Muszasi No Kami Fujivara No Genshin) Mimaszaka megye Mijamoto városkájában született 1584-ben, szamuráj családban. Hétévesen árva maradt. A nagybátyja hatására kendóval kezdett foglalkozni. 16 évesen elhagyta családját és vándorútra kelt. Egészen 50 éves koráig járta az országot, és több száz párbajból és csatából került ki győztesen. Még életében legendává vált kortársai számára. 28 évesen már híres kardvívó és még se alapít iskolát, pedig több nemestől is kapott kedvező ajánlatot. 50 évesen, elérve a Stratégia Útját, kényelemben és megbecsülésben élhetett volna, de ő minderről lemondott és visszavonult egy hegyi barlangba a meditációnak szentelve az idejét. Ebben az időszakban írta meg fő művét, a Go Rin No Sho-t (a Stratégia kézikönyve a kard és az élet csatáiról).˝

Ár:

nincs raktáron, előjegyezhető
 

Hogyan böngészhetek?

Ahogyan a leginkább kényelmes Önnek! Tekintse át kínálatunkat témakör, szerző, sorozat vagy cím szerint, vagy használja a részletes keresőt!

 

Hogyan értesülhetek az új ajánlatokról?

Rendeljen hírlevelet, így mindig naprakész lesz, és csak a kiválasztott témákat küldjük el!

 

Hogyan rendelhetek?

A raktáron lévő könyveket a ""-ba helyezve rendelheti meg! Ha a keresett könyv nem található, kérjük, jegyezze elő, s igyekszünk minél hamarabb beszerezni. (További segítség...)

Belépés

Még nem regisztrált? Kattintson a Facebook-belépés gombra vagy, ide kattintva hagyományos regisztrációt kezdeményezhet.

Súgó

Jelszó-emlékeztető kérése

A jelszó-emlékeztetőt elküldtük a megadott e-mail címre.
A levél kézbesítése legfeljebb néhány perc. Ha jelszó-emlékeztetője nem érkezik meg egy órán belül, kérje kollégáink segítségét!
A megadott email cím nem található
Ehhez az e-mail címhez nem áll módunkban jelszó-emlékeztetőt küldeni!

Az e-mail címhez, amelyhez az imént jelszó-emlékeztetőt kért, nem visszaigazolt felhasználói fiók tartozik, ezért ezzel az e-mail címmel és a hozzá tartozó jelszóval egyelőre nem lehet belépni. Kérjük, ellenőrizze e-mail postafiókját, és a kiküldött értesítőben található link segítségével erősítse meg regisztrációs szándékát. Ezt követően az eredetileg megadott jelszavával beléphet felhasználói fiókjába.

A megadott e-mail címre nincs lehetőség jelszó-emlékeztetőt kérni.

Jelentkezzen be Facebook vagy LinkedIn segítségével!

Adja meg korábban regisztrált e-mail címét, hogy elküldhessük Önnek a jelszó-emlékeztetőt!