SPORT ÉS PASSZIÓ / Sport kategória termékei
Magyarországi kerékpártúrák

, : Magyarországi kerékpártúrák

Kiadás:

Budapest, 1999

Kiadó:

Frigoria Könyvkiadó

Kategóriák:

Sport Útikönyv Utazás

Nyelv:

Magyar

Terjedelem:

222 p., ill.

Kötésmód:

papír

ISBN:

9638584823

tartalom:

"A leírt túrák túlnyomó része elkerüli a forgalmas, zajos országutakat. Az útvonalak tetszőleges irányban bejárhatók, szakaszokra bonthatók. Egy-egy túra hossza 60-240 km. Az ismertetett útvonalak hazánk-legszebb tájain és a történelmi, régészeti, kulturális, valamint idegenforgalmi nevezetességű helyein vezetnek át (például: Hortobágy, Őrség, Pécs környéke, Eger környéke, Balaton-felvidék, Dunakanyar, Mátra és Bükk hegység, Alföld, Tisza-táj, Aggteleki-cseppkőbarlang, stb.). Az útvonalak és látnivalók ismertetése mellett a könyv útbaigazítást ad szálláslehetőségekről, étkezési helyekről, árakról, kerékpárszervizekről, kerékpárkölcsönzőkről, és minden olyan információt tartalmaz, amelyek fontosak lehetnek a túrák teljesítése közben. A 32 túrát ábrázoló két színes térkép-leporelló segít a tájékozódásban."

Ár:

nincs raktáron, előjegyezhető
 

Hogyan böngészhetek?

Ahogyan a leginkább kényelmes Önnek! Tekintse át kínálatunkat témakör, szerző, sorozat vagy cím szerint, vagy használja a részletes keresőt!

 

Hogyan értesülhetek az új ajánlatokról?

Rendeljen hírlevelet, így mindig naprakész lesz, és csak a kiválasztott témákat küldjük el!

 

Hogyan rendelhetek?

A raktáron lévő könyveket a ""-ba helyezve rendelheti meg! Ha a keresett könyv nem található, kérjük, jegyezze elő, s igyekszünk minél hamarabb beszerezni. (További segítség...)

Belépés

Még nem regisztrált? Kattintson a Facebook-belépés gombra vagy, ide kattintva hagyományos regisztrációt kezdeményezhet.

Súgó

Jelszó-emlékeztető kérése

A jelszó-emlékeztetőt elküldtük a megadott e-mail címre.
A levél kézbesítése legfeljebb néhány perc. Ha jelszó-emlékeztetője nem érkezik meg egy órán belül, kérje kollégáink segítségét!
A megadott email cím nem található
Ehhez az e-mail címhez nem áll módunkban jelszó-emlékeztetőt küldeni!

Az e-mail címhez, amelyhez az imént jelszó-emlékeztetőt kért, nem visszaigazolt felhasználói fiók tartozik, ezért ezzel az e-mail címmel és a hozzá tartozó jelszóval egyelőre nem lehet belépni. Kérjük, ellenőrizze e-mail postafiókját, és a kiküldött értesítőben található link segítségével erősítse meg regisztrációs szándékát. Ezt követően az eredetileg megadott jelszavával beléphet felhasználói fiókjába.

A megadott e-mail címre nincs lehetőség jelszó-emlékeztetőt kérni.

Jelentkezzen be Facebook vagy LinkedIn segítségével!

Adja meg korábban regisztrált e-mail címét, hogy elküldhessük Önnek a jelszó-emlékeztetőt!