SPORT ÉS PASSZIÓ / Sport kategória termékei
Szülés előtt - szülés után. Korszerű testmozgás

: Szülés előtt - szülés után. Korszerű testmozgás

Kiadás:

Budapest, 1975

Kiadó:

Magyar Nők Országos Tanácsa Kossuth Könyvkiadó

Kategóriák:

Sport Egészségügy

Nyelv:

Magyar

Terjedelem:

143 p.

Kötésmód:

papír

ISBN:

9630903474

tartalom:

Minden nőnek érdeke, hogy csinossága és egészsége érdekében ésszerű és célszerű életmódot folytasson. Napjaink szépségideálja az egészséges, karcsú, harmonikus mozgású nő, aki elég edzett ahhoz, hogy a mai kor rohanó élettempójában helytálljon. A terhesség és a szülés egészséges, természetes folyamat, amelyre minden egészséges nő alkalmas. De bármennyire természetes folyamat a terhesség és szülés, nagy erőpróbának teszi ki a nő szervezetét, izomzatát. Ma már világszerte és hazánkban is felismerték a szüléselőkészítés fontosságát. A tapasztalat azt mutatja, hogy az előkészítésben részesített terhesek zavarmentesebben viselik terhességüket, könnyebben szülnek és szülés után hamarabb nyerik vissza erejüket, munkaképességüket és eredeti alakjukat. A szerző e célok érdekében ad tanácsokat és állított össze olyan szakszerű gyakorlatokat, amely magában foglalja a szülés előtti, alatti és a szülést követő tennivalókat. A gyakorlatokat minden nő elsajátíthatja, ha az előírásokat pontosan követi. Könyvünk az 1975-ben megjelent kiadványhoz képest kiegészül a csecsemő és a kisgyermek mozgásfejlesztésével és a kismamák napi életbeosztásával foglalkozó fejezettel.

Ár:

nincs raktáron, előjegyezhető
 

Hogyan böngészhetek?

Ahogyan a leginkább kényelmes Önnek! Tekintse át kínálatunkat témakör, szerző, sorozat vagy cím szerint, vagy használja a részletes keresőt!

 

Hogyan értesülhetek az új ajánlatokról?

Rendeljen hírlevelet, így mindig naprakész lesz, és csak a kiválasztott témákat küldjük el!

 

Hogyan rendelhetek?

A raktáron lévő könyveket a ""-ba helyezve rendelheti meg! Ha a keresett könyv nem található, kérjük, jegyezze elő, s igyekszünk minél hamarabb beszerezni. (További segítség...)

Belépés

Még nem regisztrált? Kattintson a Facebook-belépés gombra vagy, ide kattintva hagyományos regisztrációt kezdeményezhet.

Súgó

Jelszó-emlékeztető kérése

A jelszó-emlékeztetőt elküldtük a megadott e-mail címre.
A levél kézbesítése legfeljebb néhány perc. Ha jelszó-emlékeztetője nem érkezik meg egy órán belül, kérje kollégáink segítségét!
A megadott email cím nem található
Ehhez az e-mail címhez nem áll módunkban jelszó-emlékeztetőt küldeni!

Az e-mail címhez, amelyhez az imént jelszó-emlékeztetőt kért, nem visszaigazolt felhasználói fiók tartozik, ezért ezzel az e-mail címmel és a hozzá tartozó jelszóval egyelőre nem lehet belépni. Kérjük, ellenőrizze e-mail postafiókját, és a kiküldött értesítőben található link segítségével erősítse meg regisztrációs szándékát. Ezt követően az eredetileg megadott jelszavával beléphet felhasználói fiókjába.

A megadott e-mail címre nincs lehetőség jelszó-emlékeztetőt kérni.

Jelentkezzen be Facebook vagy LinkedIn segítségével!

Adja meg korábban regisztrált e-mail címét, hogy elküldhessük Önnek a jelszó-emlékeztetőt!