A gyümölcs az emberiség táplálékai között mindig fontos szerepet játszott, sőt valószínűleg a legrégibb történelmi korban egyedüli élelme lehetett. A dúsan termő gyümölcsfák a világnak majdnem minden táján könnyel ellátták a fegyverek nélkül csatangoló és vándorló lakosságot... Csak a mai tudományos világ fedezte fel egy olyan tulajdonságát, mely majdnem nélkülözhetetlenné teszi. A világháború kezdetén az amerikai élettan-tudósok felfedezték a vitamint, melynek hiánya az emberi szervezetben súlyos betegségeket okoz.
SPORT ÉS PASSZIÓ / Szakácskönyv, gasztronómia kategória termékei
![100 mód a gyümölcs elkészítésére 100 mód a gyümölcs elkészítésére](/images/item_image/644/630169.jpg)
100 mód a gyümölcs elkészítésére
Kiadás:
Budapest, 1932
Kiadó:
Kategóriák:
Sorozat:
Terjedelem:
95 p.
Kötésmód:
papír