A témánként 155 receptet kínáló sorozatunkban többnyire nem túl bonyolult, bárki által könnyen elkészíthető étel leírását válogattuk össze. A szükséges hozzávalók egytől-egyig beszerezhetők az üzletekben és a piacokon.
Kedvcsinálóként szeretnénk kiemelni néhány érdekes receptet, mint példáulna kéttányéros csülöklevest, vagy a csomós tésztával dúsított krumplilevest.
Könnyedebb élvezetekre vágyóknak ajánljuk a hideg feketeribiszkelevest vagy a pilidiós csirkehúslevest.A leves nagy folyadéktartalmú fűszeres étel, melynek jelentős szerepe van az étvágykeltésben, a magyar táplálkozás hagyományosan legfontosabb étele. A leves a klasszikus menű kezdete, sőt egykoron még a napot is levessel kezdték. A jó levesnek még a gyógyításban is mindig fontos szerepe jutott.
SPORT ÉS PASSZIÓ / Szakácskönyv, gasztronómia kategória termékei
Bártfai László: 155 leves
Kiadás:
2007
Kiadó:
Kategóriák:
Terjedelem:
120 p.
Kötésmód:
papír
ISBN:
9789636844271