A helyes táplálkozással nemcsak immunrendszerünket erősíthetjük, de hozzájárulhatunk ahhoz is, hogy kisebb valószínűséggel legyünk kitéve a szív- és érrendszeri betegségeknek, cukorbetegségnek, ráknak. Legyen szó gyümölcsökről vagy zöldségfélékről, gabonafélékről vagy tejtermékekről, halakról vagy húsokról – a kiegyensúlyozott táplálkozáshoz viszonylag nem túlságosan sokféle alapélelmiszerre van szükségünk.
Dr. Siegfried Schlett táplálkozástudományi kutatóorvos legfrissebb tudományos eredményei alapján kiválasztotta azt a 100 legfontosabb élelmiszert, amely hosszú életre szóló testi és lelki egészséget biztosít.
– Élelmiszer-ismertető: milyen hatást fejtenek ki szervezetünkben az egyes élelmiszerek
– Minden, amit napjainkban élelmiszereink minőségéről tudni kell
– Melyik élelmiszer, milyen betegségek elkerülését és gyógyítását segíti
SPORT ÉS PASSZIÓ / Szakácskönyv, gasztronómia kategória termékei
Siegfried Schlett: A 100 legfontosabb élelmiszer. Helyes táplálkozással védekezhetünk a betegségek ellen
Fordító:
Kiadás:
Budapest, 2008
Kiadó:
Kategóriák:
Szakácskönyv, gasztronómia Egészségügy Élelmiszeripar
Terjedelem:
247 p.
Kötésmód:
karton
ISBN:
9789639693760