"Befőzés, lekvárfőzés, savanyítás, fagyasztás... Ezek közül legalább az egyiket csaknem minden családban csinálja valaki. "Titkos" receptek forognak közkézen, de szájról szájra hagyományozva is terjednek csalhatatlan módszerek. Se szeri se száma azoknak a könyveknek, amelyek a gyümölcsök és zöldségek otthoni eltevéséről szólnak, még sincs belőlük elég soha, vagy éppen valami fontos marad ki belőlük. Így aztán az olvasók mindig örömmel fogadják, bármi jelenjék is meg ebben a témakörben. Hátha éppen ebben lesz meg az, amire évek óta vadászik. A szerző hagyományos és új módszereket szedett csokorba a tavaszi-nyári vitaminok télire mentésére. Leírja a gyümölcsök és zöldségek egyszerű tárolási módszereit, gyorsfagyasztását, különböző konzervféleségek és szörpök készítését. Az általa kínált választékból kiderül: van új a nap alatt."
SPORT ÉS PASSZIÓ / Szakácskönyv, gasztronómia kategória termékei
Dobray Endréné: A befőzéstől a fagyasztásig. (Kerti termények házi eltartása)
Kiadás:
Budapest, 1988
Kiadó:
Kategóriák:
Nyelv:
Magyar
Terjedelem:
308 p.
Kötésmód:
papír