SPORT ÉS PASSZIÓ / Szakácskönyv, gasztronómia kategória termékei
A befőzéstől a fagyasztásig. (Kerti termények házi eltartása)

: A befőzéstől a fagyasztásig. (Kerti termények házi eltartása)

Kiadás:

Budapest, 1988

Kiadó:

Mezőgazdasági Kiadó

Kategóriák:

Szakácskönyv, gasztronómia

Nyelv:

Magyar

Terjedelem:

308 p.

Kötésmód:

papír

tartalom:

"Befőzés, lekvárfőzés, savanyítás, fagyasztás... Ezek közül legalább az egyiket csaknem minden családban csinálja valaki. "Titkos" receptek forognak közkézen, de szájról szájra hagyományozva is terjednek csalhatatlan módszerek. Se szeri se száma azoknak a könyveknek, amelyek a gyümölcsök és zöldségek otthoni eltevéséről szólnak, még sincs belőlük elég soha, vagy éppen valami fontos marad ki belőlük. Így aztán az olvasók mindig örömmel fogadják, bármi jelenjék is meg ebben a témakörben. Hátha éppen ebben lesz meg az, amire évek óta vadászik. A szerző hagyományos és új módszereket szedett csokorba a tavaszi-nyári vitaminok télire mentésére. Leírja a gyümölcsök és zöldségek egyszerű tárolási módszereit, gyorsfagyasztását, különböző konzervféleségek és szörpök készítését. Az általa kínált választékból kiderül: van új a nap alatt."

Ár:

nincs raktáron, előjegyezhető
 

Hogyan böngészhetek?

Ahogyan a leginkább kényelmes Önnek! Tekintse át kínálatunkat témakör, szerző, sorozat vagy cím szerint, vagy használja a részletes keresőt!

 

Hogyan értesülhetek az új ajánlatokról?

Rendeljen hírlevelet, így mindig naprakész lesz, és csak a kiválasztott témákat küldjük el!

 

Hogyan rendelhetek?

A raktáron lévő könyveket a ""-ba helyezve rendelheti meg! Ha a keresett könyv nem található, kérjük, jegyezze elő, s igyekszünk minél hamarabb beszerezni. (További segítség...)

Belépés

Még nem regisztrált? Kattintson a Facebook-belépés gombra vagy, ide kattintva hagyományos regisztrációt kezdeményezhet.

Súgó

Jelszó-emlékeztető kérése

A jelszó-emlékeztetőt elküldtük a megadott e-mail címre.
A levél kézbesítése legfeljebb néhány perc. Ha jelszó-emlékeztetője nem érkezik meg egy órán belül, kérje kollégáink segítségét!
A megadott email cím nem található
Ehhez az e-mail címhez nem áll módunkban jelszó-emlékeztetőt küldeni!

Az e-mail címhez, amelyhez az imént jelszó-emlékeztetőt kért, nem visszaigazolt felhasználói fiók tartozik, ezért ezzel az e-mail címmel és a hozzá tartozó jelszóval egyelőre nem lehet belépni. Kérjük, ellenőrizze e-mail postafiókját, és a kiküldött értesítőben található link segítségével erősítse meg regisztrációs szándékát. Ezt követően az eredetileg megadott jelszavával beléphet felhasználói fiókjába.

A megadott e-mail címre nincs lehetőség jelszó-emlékeztetőt kérni.

Jelentkezzen be Facebook vagy LinkedIn segítségével!

Adja meg korábban regisztrált e-mail címét, hogy elküldhessük Önnek a jelszó-emlékeztetőt!