SPORT ÉS PASSZIÓ / Szakácskönyv, gasztronómia kategória termékei
A huszadik század szakácsművészete [Reprint]

: A huszadik század szakácsművészete [Reprint]

Kiadás:

Budapest,

Kiadó:

NOVORG-KERSZI

Kategóriák:

Szakácskönyv, gasztronómia

Nyelv:

Magyar

Terjedelem:

832 p., 61 p.

Kötésmód:

egészvászon

ISBN:

9636162042

tartalom:

"Csáky Sándor, a tiszteletet érdemlő szakácsmester, aki a könyv megírásával huszonöt év munkásságának gazdag tapasztalatait hagyta ránk örökül, nemcsak szakíróként vívta ki az elismerést, hanem mint szerksztő is. Ezt bizonyítja, hogy a könyv lapjain a kor legnagyobb szakácsegyéniségeit is megszólaltatta: Kovácsics Mátyás, Podruzsik Béla, Truxa Frigyes, Szobota Péter, Heim István és még számos elismert mester receptjei gazdagítják művét. Így nincs a kulináris művészetnek olyan ágazata, amelyet a könyv ne tartalmazna. A hidegkonyhai termékektől a munkaigényes melegtésztákon át a különböző konyhatechnológiai megoldások legapróbb részletéig feltárul előttünk a magyar gasztronómia kincsestára. Mindezeken túlmenően a könyv szakavatottan foglalkozik olyan kérdésekkel is, mint a terítés és az asztaldíszítés tudománya. Nem kerüli el a szerző figyelmét az sem, hogy a táplálkozás tudonányának felhasználásával tanácsokat adjon a kímélő, a diétás vagy a fogyókúrás étrendekre."

Ár:

nincs raktáron, előjegyezhető
 

Hogyan böngészhetek?

Ahogyan a leginkább kényelmes Önnek! Tekintse át kínálatunkat témakör, szerző, sorozat vagy cím szerint, vagy használja a részletes keresőt!

 

Hogyan értesülhetek az új ajánlatokról?

Rendeljen hírlevelet, így mindig naprakész lesz, és csak a kiválasztott témákat küldjük el!

 

Hogyan rendelhetek?

A raktáron lévő könyveket a ""-ba helyezve rendelheti meg! Ha a keresett könyv nem található, kérjük, jegyezze elő, s igyekszünk minél hamarabb beszerezni. (További segítség...)

Belépés

Még nem regisztrált? Kattintson a Facebook-belépés gombra vagy, ide kattintva hagyományos regisztrációt kezdeményezhet.

Súgó

Jelszó-emlékeztető kérése

A jelszó-emlékeztetőt elküldtük a megadott e-mail címre.
A levél kézbesítése legfeljebb néhány perc. Ha jelszó-emlékeztetője nem érkezik meg egy órán belül, kérje kollégáink segítségét!
A megadott email cím nem található
Ehhez az e-mail címhez nem áll módunkban jelszó-emlékeztetőt küldeni!

Az e-mail címhez, amelyhez az imént jelszó-emlékeztetőt kért, nem visszaigazolt felhasználói fiók tartozik, ezért ezzel az e-mail címmel és a hozzá tartozó jelszóval egyelőre nem lehet belépni. Kérjük, ellenőrizze e-mail postafiókját, és a kiküldött értesítőben található link segítségével erősítse meg regisztrációs szándékát. Ezt követően az eredetileg megadott jelszavával beléphet felhasználói fiókjába.

A megadott e-mail címre nincs lehetőség jelszó-emlékeztetőt kérni.

Jelentkezzen be Facebook vagy LinkedIn segítségével!

Adja meg korábban regisztrált e-mail címét, hogy elküldhessük Önnek a jelszó-emlékeztetőt!