„…a főzés is lehet kultusz, de csak akkor, ha magjában nem az egyéni élet érdekei, hanem az arany kiművelése áll” – írja Hamvas Béla.
Az őszinte hang és a természetes stílus önmagában is aranyat ér, s ha mindez ráadásul egy stílusosan megírt, gazdagon illusztrált könyvben jelenik meg – különleges ajándék az olvasónak. Ez a könyv ilyen. Olyan természetességgel szól életről, ételről, amilyen természetesnek Lévai Anikót már 18 éve ismerjük: nem hivalkodik ő sem, a szöveg sem. Ebben a könyvben is úgy lép elénk, ahogy eddig találkoztunk vele, teszi a dolgát, humorral, kedvesen, mosolyogva, megalkuvást nem ismerve. Csak mesél. Ott ülünk vele mi is a konyhában, jó szívvel fogadott vendégként, s miközben főz, hallgatjuk őt. És szavai lebontják a falat, kitágítják a világot...
SPORT ÉS PASSZIÓ / Szakácskönyv, gasztronómia kategória termékei
Lévai Anikó: A konyhaablakból
Kiadás:
Budapest, 2007
Kiadó:
Kategóriák:
Szakácskönyv, gasztronómia Életrajz
Nyelv:
Magyar
Terjedelem:
272 p., ill.
Kötésmód:
karton
ISBN:
9789639368606