SPORT ÉS PASSZIÓ / Szakácskönyv, gasztronómia kategória termékei
Áldd meg Urunk, asztalunkat. Régi ünnepek a konyhában karácsonytól karácsonyig

: Áldd meg Urunk, asztalunkat. Régi ünnepek a konyhában karácsonytól karácsonyig

Kiadás:

Budapest, 1998

Kiadó:

Célprint Kft.

Kategóriák:

Szakácskönyv, gasztronómia Kereszténység

Nyelv:

Magyar

Terjedelem:

216 p.

Kötésmód:

karton

ISBN:

9638579315

tartalom:

Isten és ember találkozásának legszebb helye az asztal. Ezeknek a találkozásoknak legszebb pillanatait - ünnepeinket - örökíti meg a szerző könyvében: Karácsonytól karácsonyig a naptár liturgikus sorrendjében, a hozzáfűződő népszokásokkal vonultatja fel előttünk a régi magyar konyha jellegzetes ételeit a karácsonyi mákosgubától, a húsvéti sonkán keresztül egészen a lakodalmas ételekig. Az ünnepnapoknak mindig megvan a sajátos hangulatuk, ezt a hangulatot a hagyományos étrend is emeli. Nemzeti ételeink receptjei mellett megtalálhatóak a könyvben az ünnep eredetének ismertetései, szokásai, úgy egyházi, mint néprajzi vonatkozásban. Néhány ünnepnapnál köszöntő teszi színesebbé a fejezetet. A receptek előtt s után étkezési imákat találunk, amelyek szorosan kapcsolódnak az ünnep jellegéhez. Reméljük, hogy minden háziasszony örömmel nyúl ezekhez a receptekhez es az eredmény sem marad el. Sok sikert hozzá! "Nézd az ajtóban állok és kopogok. Aki meghallja szavam és ajtót nyit, bemegyek hozzá, vele eszem, ő meg velem." (Jel 3,20)

Ár:

nincs raktáron, előjegyezhető
 

Hogyan böngészhetek?

Ahogyan a leginkább kényelmes Önnek! Tekintse át kínálatunkat témakör, szerző, sorozat vagy cím szerint, vagy használja a részletes keresőt!

 

Hogyan értesülhetek az új ajánlatokról?

Rendeljen hírlevelet, így mindig naprakész lesz, és csak a kiválasztott témákat küldjük el!

 

Hogyan rendelhetek?

A raktáron lévő könyveket a ""-ba helyezve rendelheti meg! Ha a keresett könyv nem található, kérjük, jegyezze elő, s igyekszünk minél hamarabb beszerezni. (További segítség...)

Belépés

Még nem regisztrált? Kattintson a Facebook-belépés gombra vagy, ide kattintva hagyományos regisztrációt kezdeményezhet.

Súgó

Jelszó-emlékeztető kérése

A jelszó-emlékeztetőt elküldtük a megadott e-mail címre.
A levél kézbesítése legfeljebb néhány perc. Ha jelszó-emlékeztetője nem érkezik meg egy órán belül, kérje kollégáink segítségét!
A megadott email cím nem található
Ehhez az e-mail címhez nem áll módunkban jelszó-emlékeztetőt küldeni!

Az e-mail címhez, amelyhez az imént jelszó-emlékeztetőt kért, nem visszaigazolt felhasználói fiók tartozik, ezért ezzel az e-mail címmel és a hozzá tartozó jelszóval egyelőre nem lehet belépni. Kérjük, ellenőrizze e-mail postafiókját, és a kiküldött értesítőben található link segítségével erősítse meg regisztrációs szándékát. Ezt követően az eredetileg megadott jelszavával beléphet felhasználói fiókjába.

A megadott e-mail címre nincs lehetőség jelszó-emlékeztetőt kérni.

Jelentkezzen be Facebook vagy LinkedIn segítségével!

Adja meg korábban regisztrált e-mail címét, hogy elküldhessük Önnek a jelszó-emlékeztetőt!