A gabonák mindent tudnak, amit a korszerűnek nevezett és agyonreklamázott táplálékok nem tudnak. Könnyen és gazdaságosan termelhetők, és tárolhatók. Tápanyagban gazdagok, ízletesen, változatosan elkészíthetők - laktatók, olcsók, egészségesek! Hiszem és vallaom, hogy a jövő orvostudományának nem a gyógyszer és a sebészeti kés lesz a legfőbb eszköze, hanem a megelőzés és a helyes életmód, s ennek szerves részeként a táplálkozástudomány. Ebben rejlik egészségünk záloga. Rövid életünket a túlélésért játsszuk. A következőket érdemes átgondolnunk: "Amíg fiatalok vagyunk, mindent elkövetünk egészségünk ellen, sajnos, sokszor sikerrel. Amikor megöregszünk, mindent elkövetünk egészségünkért, sajnos, akkor más sikertelenül."
SPORT ÉS PASSZIÓ / Szakácskönyv, gasztronómia kategória termékei
Nyers Csaba: Bevezetés a gabonakonyhába
Kiadás:
Budapest, 2001
Kiadó:
Kategóriák:
Szakácskönyv, gasztronómia Természetgyógyászat Egészségügy
Nyelv:
Magyar
Terjedelem:
103 p.
Kötésmód:
papír
ISBN:
9630040743