SPORT ÉS PASSZIÓ / Szakácskönyv, gasztronómia kategória termékei
Bogrács és nyárs a vízparton. Cserkészek, horgászok és természetkedvelők részére

: Bogrács és nyárs a vízparton. Cserkészek, horgászok és természetkedvelők részére

Kiadás:

Lakitelek, 1991

Kiadó:

Antológia Kiadó

Kategóriák:

Szakácskönyv, gasztronómia Halászat-horgászat Utazás

Nyelv:

Magyar

Terjedelem:

140 p., ill.

Kötésmód:

papír

ISBN:

9637908048

tartalom:

"Amikor e könyv megírásának gondolata felvetődött bennem, előbújtak bizonyos fajta kételyeim is. Mit akarok én, amikor szakácskönyvek garmadája kínálja a finomabbnál finomabb falatokat. Én viszont annyit sem tudok a konyhaművészet titkairól, mint egy háziasszony. Viszont tudom, hogy mit jelent a tábortüzek varázsa, a hamvadó parázsnál eltöltött esték nagyszerűsége. Ott lehet csak igazán beszélgetni, múltat idézni s jövőt álmodni. Állítom, hogy még az igazi barátságok is ilyenkor szövődnek. Az már csak ráadás, ha a tűz fölött jóízűre sikeredik egy-egy étel - legyen az a legegyszerűbb - pásztor- vagy halászétel. Miért titkoljam, azért íródott ez a könyv, hogy a természetbe hívjam az otthonülőket, azokat, akik szívesen vállalkoznának egy-egy hosszabb, rövidebb vízparti kirándulásra, de úgy érzik, hogy nem tudnának otthonosan mozogni abban a közegben. Nincs is ebben semmi rendkívüli, mert egy kirándulás természetes velejárója a szalonnasütés, vagy egy paprikáskrumpli elkészítése. Az ezzel együtt járó hangulat, a természet közelsége az már csak ajándék. S miért ne fogadnánk el az olyan ajándékot, amely az ember számára emlékezetes marad. A tábortűznek valóban varázsa van. Együttesen adja az otthon melegének érzetét, az együvétartozást és a romantikát. Azt az egészséges romantikát, amelynek mi vagyunk a szereplői. Erről szól a könyv, vagy legalábbis erről szeretne szólni. Majd eldönti a kedves olvasó, hogy sikerült-e kis történeteimmel, másoktól ellesett receptjeimmel természetszerető társakat toborozni."

Ár:

nincs raktáron, előjegyezhető
 

Hogyan böngészhetek?

Ahogyan a leginkább kényelmes Önnek! Tekintse át kínálatunkat témakör, szerző, sorozat vagy cím szerint, vagy használja a részletes keresőt!

 

Hogyan értesülhetek az új ajánlatokról?

Rendeljen hírlevelet, így mindig naprakész lesz, és csak a kiválasztott témákat küldjük el!

 

Hogyan rendelhetek?

A raktáron lévő könyveket a ""-ba helyezve rendelheti meg! Ha a keresett könyv nem található, kérjük, jegyezze elő, s igyekszünk minél hamarabb beszerezni. (További segítség...)

Belépés

Még nem regisztrált? Kattintson a Facebook-belépés gombra vagy, ide kattintva hagyományos regisztrációt kezdeményezhet.

Súgó

Jelszó-emlékeztető kérése

A jelszó-emlékeztetőt elküldtük a megadott e-mail címre.
A levél kézbesítése legfeljebb néhány perc. Ha jelszó-emlékeztetője nem érkezik meg egy órán belül, kérje kollégáink segítségét!
A megadott email cím nem található
Ehhez az e-mail címhez nem áll módunkban jelszó-emlékeztetőt küldeni!

Az e-mail címhez, amelyhez az imént jelszó-emlékeztetőt kért, nem visszaigazolt felhasználói fiók tartozik, ezért ezzel az e-mail címmel és a hozzá tartozó jelszóval egyelőre nem lehet belépni. Kérjük, ellenőrizze e-mail postafiókját, és a kiküldött értesítőben található link segítségével erősítse meg regisztrációs szándékát. Ezt követően az eredetileg megadott jelszavával beléphet felhasználói fiókjába.

A megadott e-mail címre nincs lehetőség jelszó-emlékeztetőt kérni.

Jelentkezzen be Facebook vagy LinkedIn segítségével!

Adja meg korábban regisztrált e-mail címét, hogy elküldhessük Önnek a jelszó-emlékeztetőt!