"Az egészségtan a chemiát különösen a táplálkozás kérdéseinél veszi igénybe, nemcsak az akkor végbemenő chemiai átalakulások tanulmányozásánál, hanem a tápszerek természetszerű összetétele kipuhatolásánál is. Mindkettő helyes táplálkozás elveinek megállapítására nélkülözhetetlen. A tápszerek összetételének ismerete képesit bennünket arra, hogy hamisítói ellen a harczot sikerrel kiállhassuk."
SPORT ÉS PASSZIÓ / Szakácskönyv, gasztronómia kategória termékei
Budapest Székes Főváros Vegyészeti és Tápszervizsgáló Intézetének évkönyve 1895.
Szerkesztő:
Kiadás:
Budapest, 1896
Kiadó:
Kategóriák:
Szakácskönyv, gasztronómia Kémia Orvostudomány Naptárak - évkönyvek Élelmiszeripar
Nyelv:
Magyar
Terjedelem:
274 p., 1 kih. tbl.
Méret:
25 x 30 cm
Kötésmód:
félvászon
tartalom:
leírás:
Érvénytelen könyvtári bélyegzőkkel. Kötése megtört.