SPORT ÉS PASSZIÓ / Szakácskönyv, gasztronómia kategória termékei
...elvitelre! Ételek és éttermek

: ...elvitelre! Ételek és éttermek

Kiadás:

Budapest, 2004

Kiadó:

MA2 agency

Kategóriák:

Szakácskönyv, gasztronómia

Nyelv:

Magyar

Terjedelem:

158 p.

Kötésmód:

karton

ISBN:

9632128028

tartalom:

"Nos, Hölgyeim és Uraim, mindenekelőtt szögezzük le - nem csak elvitelre! Ez könyv azért jött létre, hogy a hazai és külföldi közönségnek egyaránt bepillantást nyújtson a Közép-Európa centrumának tartott Budapest gasztronómiai élvezeteibe. Rátalálhassunk azokra a helyekre, ahol elidőzhetünk, és varázslatos pillanatokat élhetünk át. Ha mindez még nem lenne elég, akkor itt az alkalom, hogy hazavihessük magunkkal a pompás étkek receptjeit és a belső tér emlékképeit. Ez a könyv egy kalauz az ízek és éttermek világába, ahol hasznos térképek segítségével találhatunk azokra a helyekre, ahol meglephetjük párunkat, meghitt pillanatokban lehet részünk, és áldozhatunk a gasztronómiai élvezet oltárán. Ez a könyv egy interior design könyv és egy szakácskönyv találkozása. Ami nem is oly meglepő, ha figyelembe vesszük, hogy egy jó étterem nem létezhet megfelelő hangulatú belső tér nélkül és egy jó recept nem állja meg a helyét egy kívánatos tálalás nélkül. Ez a könyv a szépérzéknek és a gyomornak szól, ezt jól illusztrálják a szépen megkomponált fotók, a különleges étkek, maguktól a szakavatottaktól. Az elgondolás a modern kultúra kényelmének elvéből jött létre, hogy a kellemest a hasznossal kössük Össze. Apollón és Dionüszosz találkozása, ahol Apollón a művészet és a szépérzék megtestesítője. Itt a design, a tér, az étterem belsőépítészeti megoldásait képviseli míg Dionüszosz az ínycsiklandó ételek és ragyogó borok élvezetének megtestesítője."

Ár:

nincs raktáron, előjegyezhető
 

Hogyan böngészhetek?

Ahogyan a leginkább kényelmes Önnek! Tekintse át kínálatunkat témakör, szerző, sorozat vagy cím szerint, vagy használja a részletes keresőt!

 

Hogyan értesülhetek az új ajánlatokról?

Rendeljen hírlevelet, így mindig naprakész lesz, és csak a kiválasztott témákat küldjük el!

 

Hogyan rendelhetek?

A raktáron lévő könyveket a ""-ba helyezve rendelheti meg! Ha a keresett könyv nem található, kérjük, jegyezze elő, s igyekszünk minél hamarabb beszerezni. (További segítség...)

Belépés

Még nem regisztrált? Kattintson a Facebook-belépés gombra vagy, ide kattintva hagyományos regisztrációt kezdeményezhet.

Súgó

Jelszó-emlékeztető kérése

A jelszó-emlékeztetőt elküldtük a megadott e-mail címre.
A levél kézbesítése legfeljebb néhány perc. Ha jelszó-emlékeztetője nem érkezik meg egy órán belül, kérje kollégáink segítségét!
A megadott email cím nem található
Ehhez az e-mail címhez nem áll módunkban jelszó-emlékeztetőt küldeni!

Az e-mail címhez, amelyhez az imént jelszó-emlékeztetőt kért, nem visszaigazolt felhasználói fiók tartozik, ezért ezzel az e-mail címmel és a hozzá tartozó jelszóval egyelőre nem lehet belépni. Kérjük, ellenőrizze e-mail postafiókját, és a kiküldött értesítőben található link segítségével erősítse meg regisztrációs szándékát. Ezt követően az eredetileg megadott jelszavával beléphet felhasználói fiókjába.

A megadott e-mail címre nincs lehetőség jelszó-emlékeztetőt kérni.

Jelentkezzen be Facebook vagy LinkedIn segítségével!

Adja meg korábban regisztrált e-mail címét, hogy elküldhessük Önnek a jelszó-emlékeztetőt!