A korszerű háztartásban a konzervipar, hűtőipar és szárítóipar termékeit használjuk. Sajnos ezek vásárlásakor nem minden háziasszony tudja, hogyan kell az ilyen termékeket élvezeti értékük csökkenése nélkül elkészíteni. A szerzők a termékekek felhasználási módjainak ismertetése mellett általános vásárlási és tárolási útmutatót, valamint reggelihez, ebédhez, vacsorához összeállított étkezési recepteket adnak.
SPORT ÉS PASSZIÓ / Szakácskönyv, gasztronómia kategória termékei
![Miből? Mit? Hogyan? Tartósított élelmiszerek konyhai elkészítése Miből? Mit? Hogyan? Tartósított élelmiszerek konyhai elkészítése](/images/item_image/644/749562.jpg)
Burits Oktáv, Erdélyi Lajosné: Miből? Mit? Hogyan? Tartósított élelmiszerek konyhai elkészítése
Kiadás:
Budapest, 1978
Kiadó:
Kategóriák:
Szakácskönyv, gasztronómia Háztartás
Nyelv:
Magyar
Sorozat:
Terjedelem:
292 p.
Kötésmód:
karton
ISBN:
9632304292