A világ népeinek konyhájában igen jó ételek főnek. Egyik-másik első kóstolásra talán szokatlan a magyar ízlésnek. Ezeket is meg lehet azonban szokni, sőt szeretni! A Gasztronómiai utazás, amelyik a "gyomron keresztül" viszi el az olvasót a világ különböző országaiba, kipróbált receptek gyűjteménye. A négy személyre számított adagokhoz szükséges nyersanyagok általában itthon is beszerezhetők. Olyan alternatívákat is igyekszem adni, amelyekben friss főzelék helyett mirelit készítményeket lehet használni. Ez lényeges időmegtakarítást jelent, s fokozza a háziasszony főzési kedvét.
SPORT ÉS PASSZIÓ / Szakácskönyv, gasztronómia kategória termékei
Bence Vera: Gasztronómiai utazás. (Nemzetközi szakácskönyv)
Kiadás:
Budapest, 1972
Kiadó:
Kategóriák:
Nyelv:
Magyar
Terjedelem:
227 p.
Kötésmód:
papír