SPORT ÉS PASSZIÓ / Szakácskönyv, gasztronómia kategória termékei
Gombaatlasz. Kétszáz közép-európai nagygomba

: Gombaatlasz. Kétszáz közép-európai nagygomba

Kiadás:

Budapest, 1988

Kiadó:

Pallas Lap- és Könyvkiadó Vállalat

Kategóriák:

Szakácskönyv, gasztronómia Gombászat

Nyelv:

Magyar

Terjedelem:

199 p., ill.

Kötésmód:

karton

ISBN:

9630241498

tartalom:

A szerző ajánlásából: "Hegyes, erdős vidékek, jelentős alföldi legelők, megfelelő időjárás mellett bőségesen ontják az emberi táplálkozásra alkalmas nagygombákat. Évente jelentős mennyiséget exportálunk belőle és egyre több a gombagyűjtők száma is. A szabadban termő, ehető gombák jelentős része mégis megsemmisül a termőhelyén, holott tápértékük a húsok és a növényi élelmiszerek között van, élvezeti értékük pedig más fűszerek mellett élen jár. Ennek ellenére a gombafogyasztástól még ma is sokan félnek, tegyük hozzá, joggal. A történelmi időktől napjainkig előforduló tragikus, sok esetben halállal végződő mérgezések indokolják ezt. (...) Én magam immár negyven éve foglalkozom gombákkal, ebből közel húsz éve felsőfokú gombaismerőként. Ez idő alatt nemcsak gyűjtöttem és meghatároztam, de le is rajzoltam a különböző példányokat. Az évek alatt szerzett tapasztalat késztetett arra, hogy munkámat közreadjam. Remélem, eredményesen segíti majd a gombagyűjtők nagy táborát a felismerés és meghatározás nem könnyű munkájában."

Ár:

nincs raktáron, előjegyezhető
 

Hogyan böngészhetek?

Ahogyan a leginkább kényelmes Önnek! Tekintse át kínálatunkat témakör, szerző, sorozat vagy cím szerint, vagy használja a részletes keresőt!

 

Hogyan értesülhetek az új ajánlatokról?

Rendeljen hírlevelet, így mindig naprakész lesz, és csak a kiválasztott témákat küldjük el!

 

Hogyan rendelhetek?

A raktáron lévő könyveket a ""-ba helyezve rendelheti meg! Ha a keresett könyv nem található, kérjük, jegyezze elő, s igyekszünk minél hamarabb beszerezni. (További segítség...)

Belépés

Még nem regisztrált? Kattintson a Facebook-belépés gombra vagy, ide kattintva hagyományos regisztrációt kezdeményezhet.

Súgó

Jelszó-emlékeztető kérése

A jelszó-emlékeztetőt elküldtük a megadott e-mail címre.
A levél kézbesítése legfeljebb néhány perc. Ha jelszó-emlékeztetője nem érkezik meg egy órán belül, kérje kollégáink segítségét!
A megadott email cím nem található
Ehhez az e-mail címhez nem áll módunkban jelszó-emlékeztetőt küldeni!

Az e-mail címhez, amelyhez az imént jelszó-emlékeztetőt kért, nem visszaigazolt felhasználói fiók tartozik, ezért ezzel az e-mail címmel és a hozzá tartozó jelszóval egyelőre nem lehet belépni. Kérjük, ellenőrizze e-mail postafiókját, és a kiküldött értesítőben található link segítségével erősítse meg regisztrációs szándékát. Ezt követően az eredetileg megadott jelszavával beléphet felhasználói fiókjába.

A megadott e-mail címre nincs lehetőség jelszó-emlékeztetőt kérni.

Jelentkezzen be Facebook vagy LinkedIn segítségével!

Adja meg korábban regisztrált e-mail címét, hogy elküldhessük Önnek a jelszó-emlékeztetőt!