Egy nemzet jövőjét saját hagyományainak ismerete, tisztelete és ápolása is meghatározza. E gondolat jegyében jött létre a kulturális örökségünk és történelmünk részét alkotó Hagyományok-Ízek-Régiók gyűjtemény. A közreműködő népes szakértői csoport nem kisebb feladatra vállalkozott, mint hogy összegyűjtse, rendszerezze, feldolgozza és közreadja a nemzedékeink hagyományaihoz kötődő, tájjellegű és ma is fellelhető termékeket. A munka eredményeképpen megszületett könyvet ajánljuk az oktatásban, kutatásban, termékfejlesztésben, élelmiszer-ipari vállalkozásokban, vendéglátásban és az idegenforgalomban dolgozó szakembereknek tevékenységük színesítésére,ludasuk bővítésére és elmélyítésére. Bátorítunk minden érdeklődőt, lapozgassa, olvasgassa a köteteket, ha új és érdekes ismeretekét akar szerezni a hagyományok, a különleges, tájjellegű ízek és az egyes régiók mezőgazdasági és élelmiszer-készítési kultúrájáról.
SPORT ÉS PASSZIÓ / Szakácskönyv, gasztronómia kategória termékei
Hagyományok, ízek, régiók I-II. kötet
Szerkesztő:
Kiadás:
Budapest, 2001
Kiadó:
Kategóriák:
Szakácskönyv, gasztronómia Néprajz Mezőgazdaság általában Élelmiszeripar
Nyelv:
Magyar
Terjedelem:
415 p., 365 p., ill.
Kötésmód:
karton
ISBN:
9630090228