Rákóczi János szakácskönyve az egyik legjobb magyar szakács életműve. Szerzője félévszázadon át készítette a kötetben közölt ételeket, sok örömet szerezve vele vendégeinek, s öregbítve a magyar konyha jó hírnevét itthon és külföldön egyaránt.
A „Konyhaművészet” különleges és újszerű könyv; eltér a megszokott szakácskönyvektől, mivel nemcsak az ünnepi ételkészítést helyezi előtérbe, hanem a magyar konyha legjobb ételleírásai mellett a különleges francia ételek gazdag választékát is nyújtja.
Rákóczi János receptjei a háziasszonyok számára érdekesek és újak, de a hivatásos szakácsok és szakácsnők is jó hasznát láthatják az egyéni jellegű sütés-főzés módszereinek tökéletesítésénél.
A kötet anyaga gazdag kincsesbánya, mind a sütés-főzés művelői, mind a kitűnő ételek kedvelői számára. A közölt ételleírások szerint készített ételek minden ünnepi asztalon nagy elismerésre számíthatnak.
SPORT ÉS PASSZIÓ / Szakácskönyv, gasztronómia kategória termékei
Rákóczi János: Konyhaművészet
Illusztrátor:
Kiadás:
Budapest, 1964
Kiadó:
Kategóriák:
Nyelv:
Magyar
Terjedelem:
516 p.
Kötésmód:
egészvászon
tartalom:
leírás:
Védőborítója kopottas. Kötése megtört.