Hazánkban is mind jobban terjed a kiskertmozgalom. Nincs annál nagyobb öröm, mintha a saját magunk termelt gyümölcsöt és egyéb terméseket ízletesen elkészítve adhatjuk az asztalra. A szerző ehhez kíván segítséget nyújtani, amikor nem egyszerű receptkönyvet ad át az olvasóinak, hanem ennél többet. A saját és a szakirodalom tapasztalatai alapján némi ízelítőt kapunk könyvéből a gyümölcsök, egyéb termések meghonosításáról és elterjedésük hosszú útjáról. Számos olvasmányos történettel színezi mondanivalóját. Ha megismerjük írását, akkor arra a következtetésre juthatunk, hogy némi többletmunka árán sokkal színesebbé, gazdagabbá tehető a magyar konyha. Megéri a fáradtságot, hogy saját magunk és vendégeink örömére mi is megtegyünk mindent azért, hogy „egészségesre együk magunkat”.
SPORT ÉS PASSZIÓ / Szakácskönyv, gasztronómia kategória termékei
Barta Miklós: Mindennapi gyümölcseink ételben és italban
Kiadás:
Budapest, 1987
Kiadó:
Közgazdasági és Jogi Könyvkiadó
Kategóriák:
Nyelv:
Magyar
Terjedelem:
110 p.
Méret:
30 x 25 cm
Kötésmód:
karton
ISBN:
9632216636
tartalom:
leírás:
Lapjai dohányszagúak.