"Szerzője e művet ételművészeti kézikönyvnek nevezi. Magyar, francia, angol és német ételszótár, különös tekintettel az ételek helyesírására, névelőkre, egyes és többes számra és a francia, angol fonetikus kiejtésre. A négynyelvű ételszótár kiadásának célja, hogy vendéglátóipari dolgozóink szakképzését magasabb szintre emelje. Írója elsősorban az éttermi és konyhai dolgozók, vezetők és felszolgálók képzését és szaktudását akarja nemzetközi viszonylatban is helytállóvá kiszélesíteni."
SPORT ÉS PASSZIÓ / Szakácskönyv, gasztronómia kategória termékei
Marencich Ottó: Négynyelvű ételszótár
Kiadás:
Budapest, 1957
Kiadó:
Közgazdasági és Jogi Könyvkiadó
Kategóriák:
Szakácskönyv, gasztronómia Szótár Angol nyelv Francia nyelv Német nyelv
Nyelv:
Angol, Francia, Magyar, Német
Terjedelem:
209 p.
Kötésmód:
egészvászon