SPORT ÉS PASSZIÓ / Szakácskönyv, gasztronómia kategória termékei
Szabad tűzön, nyárson, roston

: Szabad tűzön, nyárson, roston

Kiadás:

Budapest,

Kiadó:

Petit Print Kft.

Kategóriák:

Szakácskönyv, gasztronómia

Nyelv:

Magyar

Terjedelem:

128 p.

Kötésmód:

papír

ISBN:

9638505532

tartalom:

"Milyen alapanyagokat vegyünk? Hogyan készítsük el a megálmodott ételcsodát? Milyen fogásokkal lepjük meg a kiránduláson résztvevőket, családunk tagjait vagy a meghívásunkra érkező vendégeket?... E kérdések megválaszolásához kívánok új ötleteket adni a kedves olvasóknak. Az alaplehetőség a szabad tűzön, roston, a csőben, a grillkészülékben sütés egyszerű, de mégis különleges technikája. Erre épül több száz receptajánlatom. Ám lehet rögtönözni is. Aki ráérez a könyv szellemiségére, megérti, hogy nincsenek merev szabályok, csak ötletes háziasszony van, aki bátran hozzátehet vagy elvehet az alapanyagokból, az ízesítőkből. Így az egyik ötlet adja a másikat, így az esti vacsorakészítés nem nyűg és gond, hanem jó értelemben vett kreatív, akotó szórakozás lesz."

Ár:

nincs raktáron, előjegyezhető
 

Hogyan böngészhetek?

Ahogyan a leginkább kényelmes Önnek! Tekintse át kínálatunkat témakör, szerző, sorozat vagy cím szerint, vagy használja a részletes keresőt!

 

Hogyan értesülhetek az új ajánlatokról?

Rendeljen hírlevelet, így mindig naprakész lesz, és csak a kiválasztott témákat küldjük el!

 

Hogyan rendelhetek?

A raktáron lévő könyveket a ""-ba helyezve rendelheti meg! Ha a keresett könyv nem található, kérjük, jegyezze elő, s igyekszünk minél hamarabb beszerezni. (További segítség...)

Belépés

Még nem regisztrált? Kattintson a Facebook-belépés gombra vagy, ide kattintva hagyományos regisztrációt kezdeményezhet.

Súgó

Jelszó-emlékeztető kérése

A jelszó-emlékeztetőt elküldtük a megadott e-mail címre.
A levél kézbesítése legfeljebb néhány perc. Ha jelszó-emlékeztetője nem érkezik meg egy órán belül, kérje kollégáink segítségét!
A megadott email cím nem található
Ehhez az e-mail címhez nem áll módunkban jelszó-emlékeztetőt küldeni!

Az e-mail címhez, amelyhez az imént jelszó-emlékeztetőt kért, nem visszaigazolt felhasználói fiók tartozik, ezért ezzel az e-mail címmel és a hozzá tartozó jelszóval egyelőre nem lehet belépni. Kérjük, ellenőrizze e-mail postafiókját, és a kiküldött értesítőben található link segítségével erősítse meg regisztrációs szándékát. Ezt követően az eredetileg megadott jelszavával beléphet felhasználói fiókjába.

A megadott e-mail címre nincs lehetőség jelszó-emlékeztetőt kérni.

Jelentkezzen be Facebook vagy LinkedIn segítségével!

Adja meg korábban regisztrált e-mail címét, hogy elküldhessük Önnek a jelszó-emlékeztetőt!