Ünnepel, akinek oka van az örvendezésre, és örömét szeretné megosztani a családjával, a barátaival, a vendégeivel. S mivel egy ünnepség mindig a vendégeknek is szánt ajándék, ezért ebben az ünnepi kivitelű kötetben 17 különböző ünnepségre összeállított ételsort ajándékozunk az olvasóknak, a hozzájuk illő italokkal és terítékekkel együtt. Javaslataink voltaképpen ötletek: akár "egy az egyben" megvalósíthatók, akár tetszés szerint átalakíthatók. Hangulatos ünnepi asztalokat terítettünk szép étkészletekkel, evőeszközökkel és poharakkal, s feldíszítettük virágokkal, füzérekkel, gyümölcsökkel. A gazdag képanyag minden alkalomra nyújt ízléses terítési módozatokat - ily módon tehát kézikönyvként használható -, és egyúttal további ötletekre is ösztönöz. Az "ütemtervek" pedig segítenek abban, hogy minden rendben, izgalommentesen menjen végbe még az ünnepélyes, "nagy alkalmakkor" is, s a vendéglátó felszabadultan osztozhasson vendégei örömében.
SPORT ÉS PASSZIÓ / Szakácskönyv, gasztronómia kategória termékei
Hermann Bulling, Hans Joachim Döbbelin: Ünnepek. Vendégvárás
Fordító:
Kiadás:
Budapest, 2001
Kiadó:
Kategóriák:
Szakácskönyv, gasztronómia Ünnepekre
Nyelv:
Magyar
Terjedelem:
205 p., ill.
Méret:
23 x 31 cm
Kötésmód:
nyl
ISBN:
9630943182