"Ez a szakkönyv a vendéglátás legszélesebb körét érinti, hiszen a munkahelyi étkeztetésen kívül kiválóan hasznosítható a társadalmi étkeztetés szinte valamennyi területén. [...] Célja, hogy elősegítse a közétkeztetésben felmerülő minőségi igények kielégítését, és új ízkombinációk bemutatásával segítséget nyújtson a szakembereknek. A különböző menürendszerek keretében, valamint az étlap szerint kínálható ételek olyan kincstára, amely e területen több évtizedes hiányt pótol, ugyanakkor hasznos segédeszköz a szakmai fogások elsajátításához, a felkészültség fejlesztéséhez a további új gondolások, módszerek feltárásához."
SPORT ÉS PASSZIÓ / Szakácskönyv, gasztronómia kategória termékei
Üzemi szakácskönyv
Szerző:
Hufnágel György Pár Gyula Surnovszky Leó
Kiadás:
Budapest, 1984
Kiadó:
Kategóriák:
Nyelv:
Magyar
Terjedelem:
354 p.
Kötésmód:
karton
ISBN:
9632316886