MŰVÉSZET / Színház kategória termékei
A Fedák

: A Fedák

Kiadás:

Budapest, 1990

Kiadó:

Háttér Lap- és Könyvkiadó

Kategóriák:

Színház Életrajz

Nyelv:

Magyar

Terjedelem:

93 p.

Kötésmód:

karton

ISBN:

9637403817

tartalom:

Volt egyszer egy színházi legenda. Fedák Sárinak hívták. Egyet jelentett a 20. századba átlépő megújított modern színházművészettel. Vele és általa győzött a kor igazi műfaja, az operett. A cseppet sem szép, rövidlátó, ritkáshajú, gyenge hangú színésznő, amikor a színpadra lépett, valami megmagyarázhatatlan csoda kezdődött. "Zsazsa" mindenkit elvarázsolt. Jászai Mari azt írta róla: "amikor megjelent a színpadon, győzött. Egészen megnőtt körülötte minden. Fensőbbséges, hódolatot parancsoló asszony állt előttem..." Vörös Tibor a rokon személyes elfogultságát vállalva rajzolja meg a második világháború után elhallgatásra ítélt színésznő portréját. Könyve, meggyőződésünk szerint új adalékokkal szolgál Fedák Sári kétségtelenül ellentmondásos, de színháztörténeti jelentőségű arcképéhez.

Ár:

nincs raktáron, előjegyezhető
 

Hogyan böngészhetek?

Ahogyan a leginkább kényelmes Önnek! Tekintse át kínálatunkat témakör, szerző, sorozat vagy cím szerint, vagy használja a részletes keresőt!

 

Hogyan értesülhetek az új ajánlatokról?

Rendeljen hírlevelet, így mindig naprakész lesz, és csak a kiválasztott témákat küldjük el!

 

Hogyan rendelhetek?

A raktáron lévő könyveket a ""-ba helyezve rendelheti meg! Ha a keresett könyv nem található, kérjük, jegyezze elő, s igyekszünk minél hamarabb beszerezni. (További segítség...)

Belépés

Még nem regisztrált? Kattintson a Facebook-belépés gombra vagy, ide kattintva hagyományos regisztrációt kezdeményezhet.

Súgó

Jelszó-emlékeztető kérése

A jelszó-emlékeztetőt elküldtük a megadott e-mail címre.
A levél kézbesítése legfeljebb néhány perc. Ha jelszó-emlékeztetője nem érkezik meg egy órán belül, kérje kollégáink segítségét!
A megadott email cím nem található
Ehhez az e-mail címhez nem áll módunkban jelszó-emlékeztetőt küldeni!

Az e-mail címhez, amelyhez az imént jelszó-emlékeztetőt kért, nem visszaigazolt felhasználói fiók tartozik, ezért ezzel az e-mail címmel és a hozzá tartozó jelszóval egyelőre nem lehet belépni. Kérjük, ellenőrizze e-mail postafiókját, és a kiküldött értesítőben található link segítségével erősítse meg regisztrációs szándékát. Ezt követően az eredetileg megadott jelszavával beléphet felhasználói fiókjába.

A megadott e-mail címre nincs lehetőség jelszó-emlékeztetőt kérni.

Jelentkezzen be Facebook vagy LinkedIn segítségével!

Adja meg korábban regisztrált e-mail címét, hogy elküldhessük Önnek a jelszó-emlékeztetőt!