MŰVÉSZET / Szobrászat kategória termékei
Kerényi

: Kerényi

Kiadás:

Budapest, 1976

Kiadó:

Corvina Kiadó

Kategóriák:

Szobrászat

Nyelv:

Magyar

Terjedelem:

59 p., ill.

Kötésmód:

karton

ISBN:

963130390x

tartalom:

"Köszöntöm az olvasót! Ha az ember egy művész életművét bemutató könyvet vesz a kezébe, természetesen a képek megnézésével foglalkozik. Nagyon ritka érdeklődésű az, aki a művekbe beavató képek után, amelyek tetszést, rokonszenvet avagy ellenszenvet váltottak ki belőle, ha közömbös, visszalapoz az előszóra: nos, lássuk, mit mondanak valami magasztalót róla? Azzal kell hát kezdenem, hogy az érdeklődő ez esetben különlegesen szokatlan szöveget olvas, mert a szöveget egy másik szobrász írta, akit e könyvben bemutatott művek szerzőjével köztudomásúlag több évtizede tartó barátság fűz össze. Ez a barátság kölcsönös és teljesen őszinte, noha nagyon sok művészi kérdésben nem egyetértő. A nézeteltérés nem zavarta meg barátságunkat, mert sohasem volt ellenséges, hanem csak ellentétes. Mindenkor őszintén megmondtuk egymás művei iránt érzett művészeti bíráló aggodalmainkat. Maga Kerényi kért fel a műveit bemutató képeskönyv bevezetőjének megírására, azzal a kívánsággal tetézve, hogy olyan közvetlen bíráló legyek, mint négyszemközt, mert így lesz példaadó. Ez az írás tehát pusztán abban különbözik négyszemközti beszélgetéseinktől, hogy nyilvánossá lett."

Állapot:

használt, de jó állapot

Ár:

500 Ftrendelhető
 

Hogyan böngészhetek?

Ahogyan a leginkább kényelmes Önnek! Tekintse át kínálatunkat témakör, szerző, sorozat vagy cím szerint, vagy használja a részletes keresőt!

 

Hogyan értesülhetek az új ajánlatokról?

Rendeljen hírlevelet, így mindig naprakész lesz, és csak a kiválasztott témákat küldjük el!

 

Hogyan rendelhetek?

A raktáron lévő könyveket a ""-ba helyezve rendelheti meg! Ha a keresett könyv nem található, kérjük, jegyezze elő, s igyekszünk minél hamarabb beszerezni. (További segítség...)

Belépés

Még nem regisztrált? Kattintson a Facebook-belépés gombra vagy, ide kattintva hagyományos regisztrációt kezdeményezhet.

Súgó

Jelszó-emlékeztető kérése

A jelszó-emlékeztetőt elküldtük a megadott e-mail címre.
A levél kézbesítése legfeljebb néhány perc. Ha jelszó-emlékeztetője nem érkezik meg egy órán belül, kérje kollégáink segítségét!
A megadott email cím nem található
Ehhez az e-mail címhez nem áll módunkban jelszó-emlékeztetőt küldeni!

Az e-mail címhez, amelyhez az imént jelszó-emlékeztetőt kért, nem visszaigazolt felhasználói fiók tartozik, ezért ezzel az e-mail címmel és a hozzá tartozó jelszóval egyelőre nem lehet belépni. Kérjük, ellenőrizze e-mail postafiókját, és a kiküldött értesítőben található link segítségével erősítse meg regisztrációs szándékát. Ezt követően az eredetileg megadott jelszavával beléphet felhasználói fiókjába.

A megadott e-mail címre nincs lehetőség jelszó-emlékeztetőt kérni.

Jelentkezzen be Facebook vagy LinkedIn segítségével!

Adja meg korábban regisztrált e-mail címét, hogy elküldhessük Önnek a jelszó-emlékeztetőt!