TÖRTÉNELEM / Szovjetunió kategória termékei
Egy szovjet diplomata visszaemlékezései (1925-1945)

: Egy szovjet diplomata visszaemlékezései (1925-1945)

Fordító:

Kiadás:

Budapest, 1975

Kiadó:

Gondolat Könyvkiadó

Kategóriák:

Szovjetunió Egyetemes történelem Kommunizmus

Nyelv:

Magyar

Terjedelem:

654 p.

Kötésmód:

egészvászon

ISBN:

963280225x

tartalom:

"I. M. Majszkij a világszerte ismertté vált szovjet diplomata, a szovjet állam megalakulásától - 1917-től - a második világháborút követő évtizedekig jelentős és egyéni alakja volt a szovjet diplomáciának. Életének kétségkívül legjelentősebb tevékenysége 1939 nyarától 1943 őszig tartott, amikor a Szovjetunió londoni nagyköveteként fontos szerep hárult rá a fasizmus elleni szövetség kikovácsolásában. Túlzás nélkül mondhatjuk, hogy sorsdöntő események résztvevője volt és e már történelemmé vált időszakról írott visszaemlékezései nem csak számos és a magyar olvasó számára új ismeretet tárnak fel, hanem izgalmas olvasmányt is jelentenek mindenkinek, akit e korszak európai és egyben világtörténelme érdekel. E kötet külön érdekessége, hogy Majszkij nemcsak diplomáciai körökben ténykedett, hanem a londoni politikai és társadalmi élet számos kiemelkedő személyiségével tartott szoros baráti kapcsolatot, és így a két világháború közötti, majd a háborúba belépő Anglia, az angol politika torzításmentes hű képét rajzolja olvasói elé."

Ár:

nincs raktáron, előjegyezhető
 

Hogyan böngészhetek?

Ahogyan a leginkább kényelmes Önnek! Tekintse át kínálatunkat témakör, szerző, sorozat vagy cím szerint, vagy használja a részletes keresőt!

 

Hogyan értesülhetek az új ajánlatokról?

Rendeljen hírlevelet, így mindig naprakész lesz, és csak a kiválasztott témákat küldjük el!

 

Hogyan rendelhetek?

A raktáron lévő könyveket a ""-ba helyezve rendelheti meg! Ha a keresett könyv nem található, kérjük, jegyezze elő, s igyekszünk minél hamarabb beszerezni. (További segítség...)

Belépés

Még nem regisztrált? Kattintson a Facebook-belépés gombra vagy, ide kattintva hagyományos regisztrációt kezdeményezhet.

Súgó

Jelszó-emlékeztető kérése

A jelszó-emlékeztetőt elküldtük a megadott e-mail címre.
A levél kézbesítése legfeljebb néhány perc. Ha jelszó-emlékeztetője nem érkezik meg egy órán belül, kérje kollégáink segítségét!
A megadott email cím nem található
Ehhez az e-mail címhez nem áll módunkban jelszó-emlékeztetőt küldeni!

Az e-mail címhez, amelyhez az imént jelszó-emlékeztetőt kért, nem visszaigazolt felhasználói fiók tartozik, ezért ezzel az e-mail címmel és a hozzá tartozó jelszóval egyelőre nem lehet belépni. Kérjük, ellenőrizze e-mail postafiókját, és a kiküldött értesítőben található link segítségével erősítse meg regisztrációs szándékát. Ezt követően az eredetileg megadott jelszavával beléphet felhasználói fiókjába.

A megadott e-mail címre nincs lehetőség jelszó-emlékeztetőt kérni.

Jelentkezzen be Facebook vagy LinkedIn segítségével!

Adja meg korábban regisztrált e-mail címét, hogy elküldhessük Önnek a jelszó-emlékeztetőt!