TUDÁSFORRÁSOK / Tankönyv kategória termékei
A környezetvédelem alapjai

, : A környezetvédelem alapjai

Kiadás:

Budapest, 1996

Kiadó:

Tankönyvkiadó

Kategóriák:

Tankönyv Környezetvédelem

Nyelv:

Magyar

Terjedelem:

494 p.

Kötésmód:

karton

ISBN:

9631874257

tartalom:

A tankönyv bevezető része a civilizációs ártalmakról ad tömör, de igen hasznos áttekintést, majd a környezetvédelmi alapfogalmakat foglalja össze. Az ökológiát, mint korunk szükségszerűen elsőrangúvá fejlődő és szószerinti értelembe véve remélhetőleg mindenki számára egyre inkább természetes gondolkodásmóddá váló tudományát környezetvédelmi szempontból mutatja be. Ezután következnek az egyes speciális fejezetek: a levegőtisztaság-védelem, a vízminőségvédelem, a talaj és a talajszennyezés, a hulladékszennyezés és -kezelés, valamint a zaj- és rezgésártalmak. A befejező fejezet egy 2100-ig előrevetített világméretű felmérést ismertet, mely fokozódó népesedés, romló élelmezési helyzet, a nyersanyagtartalékok csökkenése, a növekvő ipari termelés és az ezekkel együtt növekedő környezetszennyezés összefüggéseit tárgyalja.

leírás:

Érvénytelen könyvtári bélyegzővel.

Ár:

nincs raktáron, előjegyezhető
 

Hogyan böngészhetek?

Ahogyan a leginkább kényelmes Önnek! Tekintse át kínálatunkat témakör, szerző, sorozat vagy cím szerint, vagy használja a részletes keresőt!

 

Hogyan értesülhetek az új ajánlatokról?

Rendeljen hírlevelet, így mindig naprakész lesz, és csak a kiválasztott témákat küldjük el!

 

Hogyan rendelhetek?

A raktáron lévő könyveket a ""-ba helyezve rendelheti meg! Ha a keresett könyv nem található, kérjük, jegyezze elő, s igyekszünk minél hamarabb beszerezni. (További segítség...)

Belépés

Még nem regisztrált? Kattintson a Facebook-belépés gombra vagy, ide kattintva hagyományos regisztrációt kezdeményezhet.

Súgó

Jelszó-emlékeztető kérése

A jelszó-emlékeztetőt elküldtük a megadott e-mail címre.
A levél kézbesítése legfeljebb néhány perc. Ha jelszó-emlékeztetője nem érkezik meg egy órán belül, kérje kollégáink segítségét!
A megadott email cím nem található
Ehhez az e-mail címhez nem áll módunkban jelszó-emlékeztetőt küldeni!

Az e-mail címhez, amelyhez az imént jelszó-emlékeztetőt kért, nem visszaigazolt felhasználói fiók tartozik, ezért ezzel az e-mail címmel és a hozzá tartozó jelszóval egyelőre nem lehet belépni. Kérjük, ellenőrizze e-mail postafiókját, és a kiküldött értesítőben található link segítségével erősítse meg regisztrációs szándékát. Ezt követően az eredetileg megadott jelszavával beléphet felhasználói fiókjába.

A megadott e-mail címre nincs lehetőség jelszó-emlékeztetőt kérni.

Jelentkezzen be Facebook vagy LinkedIn segítségével!

Adja meg korábban regisztrált e-mail címét, hogy elküldhessük Önnek a jelszó-emlékeztetőt!