TUDÁSFORRÁSOK / Tankönyv kategória termékei
Gépelemek. 1. rész

Gépelemek. 1. rész

Szerző:

Kiadás:

h. n., 2007

Kiadó:

Műegyetemi Kiadó

Kategóriák:

Tankönyv Műszaki vegyes Építőipar Fémmegmunkálás

Nyelv:

Magyar

Terjedelem:

sztl.

Kötésmód:

papír

tartalom:

˝Ez a könyv elsősorban a Budapesti Műszaki és Gazdaságtudományi Egyetem Gépészmérnöki alapszak hallgatói számára készült a Gépelemek 1. című tárgy jegyzeteként. A szerzők reménye szerint sikerrel forgathatják azonban a géptervezéssel hivatásszerűen foglalkozó gyakorló mérnökök is. A könyv megértéséhez a gépészmérnök hallgatók számára előadott matematikai-, műszaki mechanikai-, anyagtudományi ismeretek szükségesek. Az elméleti ismeretek elsajátítását és a gyakorlati alkalmazás készségének megszerzését mintegy 500 ábra és fejezetenként 2-3 számpélda segíti, amelyek megoldását a példák után találják. Az irodalomjegyzékben szereplő művek átfogó képet adnak a gépelemek szakterületéről és a témával összefüggő egyéb tudományokról.˝

Ár:

nincs raktáron, előjegyezhető
 

Hogyan böngészhetek?

Ahogyan a leginkább kényelmes Önnek! Tekintse át kínálatunkat témakör, szerző, sorozat vagy cím szerint, vagy használja a részletes keresőt!

 

Hogyan értesülhetek az új ajánlatokról?

Rendeljen hírlevelet, így mindig naprakész lesz, és csak a kiválasztott témákat küldjük el!

 

Hogyan rendelhetek?

A raktáron lévő könyveket a ""-ba helyezve rendelheti meg! Ha a keresett könyv nem található, kérjük, jegyezze elő, s igyekszünk minél hamarabb beszerezni. (További segítség...)

Belépés

Még nem regisztrált? Kattintson a Facebook-belépés gombra vagy, ide kattintva hagyományos regisztrációt kezdeményezhet.

Súgó

Jelszó-emlékeztető kérése

A jelszó-emlékeztetőt elküldtük a megadott e-mail címre.
A levél kézbesítése legfeljebb néhány perc. Ha jelszó-emlékeztetője nem érkezik meg egy órán belül, kérje kollégáink segítségét!
A megadott email cím nem található
Ehhez az e-mail címhez nem áll módunkban jelszó-emlékeztetőt küldeni!

Az e-mail címhez, amelyhez az imént jelszó-emlékeztetőt kért, nem visszaigazolt felhasználói fiók tartozik, ezért ezzel az e-mail címmel és a hozzá tartozó jelszóval egyelőre nem lehet belépni. Kérjük, ellenőrizze e-mail postafiókját, és a kiküldött értesítőben található link segítségével erősítse meg regisztrációs szándékát. Ezt követően az eredetileg megadott jelszavával beléphet felhasználói fiókjába.

A megadott e-mail címre nincs lehetőség jelszó-emlékeztetőt kérni.

Jelentkezzen be Facebook vagy LinkedIn segítségével!

Adja meg korábban regisztrált e-mail címét, hogy elküldhessük Önnek a jelszó-emlékeztetőt!