TUDÁSFORRÁSOK / Tankönyv kategória termékei
Útépítéstan

: Útépítéstan

Kiadás:

Budapest, 1951

Kiadó:

Tankönyvkiadó

Kategóriák:

Tankönyv Műszaki vegyes Építőipar

Nyelv:

Magyar

Terjedelem:

544 p., 4 t.

Kötésmód:

papír

tartalom:

˝Mikor két évvel ezelőtt, 1951 októberében az Útépítéstan c. könyv első kiadása megjelent, alig volt hihető, hogy már két év múlva szükség lesz második kiadásra. Az, hogy ez a tankönyv, mely egyben a mérnöki gyakorlat részére az eddig még hiányzó szakkönyvet is pótolni kívánta, ilyen rövid idő alatt elfogyott, bizonyítéka annak a nagy érdeklődésnek, amelyet ismereteiket bővíteni kívánó szakembereink az újabb műszaki kiadványokkal szemben tanúsítanak. [...] könyvünk második kiadása átdolgozva és új fejezetekkel bővülve kerül az olvasó elé. Az átdolgozásnál a korábbi bírálatok mellett nagy segítségemre voltak az új javaslatok ... Az útépítők részéről is sokan tettek értékes javaslatokat. [...] Ez azt eredményezte, hogy az új kiadás az első kiadással szemben 150 oldallal terjedelmesebb lett. Új fejezetként kerül beiktatásra a "Városi és községi utak", valamint az "Alsóbb-rangú és ipartelepi utak". A régi fejezetek pedig az utóbbi két évben megjelent számos szabványnak és előírásnak megfelelően nyertek átdolgozást...˝

Ár:

nincs raktáron, előjegyezhető
 

Hogyan böngészhetek?

Ahogyan a leginkább kényelmes Önnek! Tekintse át kínálatunkat témakör, szerző, sorozat vagy cím szerint, vagy használja a részletes keresőt!

 

Hogyan értesülhetek az új ajánlatokról?

Rendeljen hírlevelet, így mindig naprakész lesz, és csak a kiválasztott témákat küldjük el!

 

Hogyan rendelhetek?

A raktáron lévő könyveket a ""-ba helyezve rendelheti meg! Ha a keresett könyv nem található, kérjük, jegyezze elő, s igyekszünk minél hamarabb beszerezni. (További segítség...)

Belépés

Még nem regisztrált? Kattintson a Facebook-belépés gombra vagy, ide kattintva hagyományos regisztrációt kezdeményezhet.

Súgó

Jelszó-emlékeztető kérése

A jelszó-emlékeztetőt elküldtük a megadott e-mail címre.
A levél kézbesítése legfeljebb néhány perc. Ha jelszó-emlékeztetője nem érkezik meg egy órán belül, kérje kollégáink segítségét!
A megadott email cím nem található
Ehhez az e-mail címhez nem áll módunkban jelszó-emlékeztetőt küldeni!

Az e-mail címhez, amelyhez az imént jelszó-emlékeztetőt kért, nem visszaigazolt felhasználói fiók tartozik, ezért ezzel az e-mail címmel és a hozzá tartozó jelszóval egyelőre nem lehet belépni. Kérjük, ellenőrizze e-mail postafiókját, és a kiküldött értesítőben található link segítségével erősítse meg regisztrációs szándékát. Ezt követően az eredetileg megadott jelszavával beléphet felhasználói fiókjába.

A megadott e-mail címre nincs lehetőség jelszó-emlékeztetőt kérni.

Jelentkezzen be Facebook vagy LinkedIn segítségével!

Adja meg korábban regisztrált e-mail címét, hogy elküldhessük Önnek a jelszó-emlékeztetőt!