FÖLDRAJZ / Távol-Kelet kategória termékei
Feng shui és az egészség

: Feng shui és az egészség

Fordító:

Kiadás:

Budapest, 2000

Kiadó:

Lunarimpex Kiadó

Kategóriák:

Távol-Kelet Természetgyógyászat

Nyelv:

Magyar

Terjedelem:

277 p.

Kötésmód:

papír

ISBN:

9639219045

tartalom:

"Mi a feng shui? Hogyan kapcsolódik az egészséghez? Javíthat-e közérzetünkön, életünkön? Dr. Jes T. Y. Lim ötvözte az orvoslásról, a nyugati radiesztéziáról és a feng shuiról szerzett ismereteit, hogy ebben a mértékadó munkában lépésről-lépésre megmutassa hogyan alakíthatunk ki energiában gazdag környezetet magunk és családunk részére. Dr. Jes T. Y. Lim: Ezt a könyvet azoknak ajánlom - taoista mestereknek és tudósoknak - kik óriási áldozatok, akár életük árán is hozzájárultak a feng shui iránti figyelem felkeltéséhez és állandósításához, miközben szilárd meggyőződéssel gyakorolták az emberiség javára az elmúlt 6000 évben. Továbbá azoknak, akik bátran gyakorolták a feng shuit akkor is, amikor kigúnyolták és kinevették őket, különösen az európai országokban, ahol a feng shuit kezdetben babonának vagy fekete mágiás gyakorlatnak tekintették. Dr. Jes T. Y. Lim a hatvanas években vállalkozási tanácsadónak tanult Nagy-Britanniában és Malajziában. Olyan multinacionális vállalkozói csoportok ausztrálázsiai leányvállalatait vezette és irányította, mint a Sime Darby, Inchape és a Fletcher Challange Group. Tapasztalatait főként a vállalat-finanszírozás, a veszteséges vállalatok újraszervezésének területén szerezte, ahol főként a feng shui módszereire támaszkodott. Dr. Lim kínai, hongkongi, malajziai, Srí Lanka-i és ausztráliai oktatóknál tanulta ki a feng shui, a radiesztézia, a geobiológia és a természetgyógyászat mesterségét. Tagja volt a British Institute of Managementnek, a brit Chartered Institute of Marketingnek és az Organisation and Methods Institute-nak. Dr. Lim pszichológiából és hipnoterápiából szerzett diplomát Új-Zélandon, természetgyógyászatból Ausztráliában, és Master fokozattal végezte el az International Business Administration tanulmányait az Egyesült Államokban, ezenkívül az akupunktúra doktora is, amelyet Srí Lankán és Kínában tanult ki. Dr. Lim az alapítója, elnöke és dékánja a Qi-Mag International Feng Shui & Geobiology Institute-nak, amely tizenöt országban tart tanfolyamokat az alapoktól a mesteri szintig."

Ár:

nincs raktáron, előjegyezhető
 

Hogyan böngészhetek?

Ahogyan a leginkább kényelmes Önnek! Tekintse át kínálatunkat témakör, szerző, sorozat vagy cím szerint, vagy használja a részletes keresőt!

 

Hogyan értesülhetek az új ajánlatokról?

Rendeljen hírlevelet, így mindig naprakész lesz, és csak a kiválasztott témákat küldjük el!

 

Hogyan rendelhetek?

A raktáron lévő könyveket a ""-ba helyezve rendelheti meg! Ha a keresett könyv nem található, kérjük, jegyezze elő, s igyekszünk minél hamarabb beszerezni. (További segítség...)

Belépés

Még nem regisztrált? Kattintson a Facebook-belépés gombra vagy, ide kattintva hagyományos regisztrációt kezdeményezhet.

Súgó

Jelszó-emlékeztető kérése

A jelszó-emlékeztetőt elküldtük a megadott e-mail címre.
A levél kézbesítése legfeljebb néhány perc. Ha jelszó-emlékeztetője nem érkezik meg egy órán belül, kérje kollégáink segítségét!
A megadott email cím nem található
Ehhez az e-mail címhez nem áll módunkban jelszó-emlékeztetőt küldeni!

Az e-mail címhez, amelyhez az imént jelszó-emlékeztetőt kért, nem visszaigazolt felhasználói fiók tartozik, ezért ezzel az e-mail címmel és a hozzá tartozó jelszóval egyelőre nem lehet belépni. Kérjük, ellenőrizze e-mail postafiókját, és a kiküldött értesítőben található link segítségével erősítse meg regisztrációs szándékát. Ezt követően az eredetileg megadott jelszavával beléphet felhasználói fiókjába.

A megadott e-mail címre nincs lehetőség jelszó-emlékeztetőt kérni.

Jelentkezzen be Facebook vagy LinkedIn segítségével!

Adja meg korábban regisztrált e-mail címét, hogy elküldhessük Önnek a jelszó-emlékeztetőt!