ORVOSI / Természetgyógyászat kategória termékei
A csodálatos grapefruitmag. A Citrus paradisi titkai. Gyakorlati kézikönyv a grapefruit magjának fertőzések, gyulladások, mycosisok, allergiák és egyéb betegségek esetén történő alkalmazásához

, : A csodálatos grapefruitmag. A Citrus paradisi titkai. Gyakorlati kézikönyv a grapefruit magjának fertőzések, gyulladások, mycosisok, allergiák és egyéb betegségek esetén történő alkalmazásához

Kiadás:

k. n., 1999

Kiadó:

Conimex

Kategóriák:

Természetgyógyászat Egészségügy

Nyelv:

Magyar

Terjedelem:

166 p.

Kötésmód:

papír

ISBN:

9630373149

tartalom:

"Shalila Sharamon és Bodo J. Baginski természetgyógyász házaspár - több szakmai bestseller szerzője - véletlenül akadtak rá egy természetes növényi kivonatra, melynek széleskörű alkalmazási lehetőségei felkeltették érdeklődésüket. A korábban ismeretlen grapefruitmag-kivonat a legújabb tudományos kutatások szerint rendkívül hatékony készítménynek bizonyult. Sikerrel alkalmazható a megelőzés, az egészségmegőrzés területén és a gyógyításban egyaránt. Kitűnő természetes konzerválószer, használható az állatgyógyászatban, a mezőgazdaságban, kozmetikai készítmények, vagy háztartási tisztítószerek, növényvédő szerek alkotórészeként - hogy csak néhányat emeljünk ki a könyvben részletesen leírt alkalmazási területek közül. A sokféle alkalmazási lehetőség ismeretében sok tudós feltételezi, hogy a grapefruitmag-kivonat a jövő egyik legérdekesebb - természetes eredetű - baktérium-, gomba- és parazita-ellenszere. A szerzők lelkes és fáradságos kutatómunkával összegyűjtötték a tudományos kutatás eredményeit, valamint a laikus felhasználók tapasztalatait, melyeket egységes, holisztikus szemléletbe foglalva, közérthetően adnak közre. A könyv tartalmazza a felhasználók számára oly fontos alkalmazási előírásokat, a pontos adagolást is. A függelékben az érdeklődők a legújabb tudományos kutatások eredményeiről is tájékozódhatnak."

Ár:

nincs raktáron, előjegyezhető
 

Hogyan böngészhetek?

Ahogyan a leginkább kényelmes Önnek! Tekintse át kínálatunkat témakör, szerző, sorozat vagy cím szerint, vagy használja a részletes keresőt!

 

Hogyan értesülhetek az új ajánlatokról?

Rendeljen hírlevelet, így mindig naprakész lesz, és csak a kiválasztott témákat küldjük el!

 

Hogyan rendelhetek?

A raktáron lévő könyveket a ""-ba helyezve rendelheti meg! Ha a keresett könyv nem található, kérjük, jegyezze elő, s igyekszünk minél hamarabb beszerezni. (További segítség...)

Belépés

Még nem regisztrált? Kattintson a Facebook-belépés gombra vagy, ide kattintva hagyományos regisztrációt kezdeményezhet.

Súgó

Jelszó-emlékeztető kérése

A jelszó-emlékeztetőt elküldtük a megadott e-mail címre.
A levél kézbesítése legfeljebb néhány perc. Ha jelszó-emlékeztetője nem érkezik meg egy órán belül, kérje kollégáink segítségét!
A megadott email cím nem található
Ehhez az e-mail címhez nem áll módunkban jelszó-emlékeztetőt küldeni!

Az e-mail címhez, amelyhez az imént jelszó-emlékeztetőt kért, nem visszaigazolt felhasználói fiók tartozik, ezért ezzel az e-mail címmel és a hozzá tartozó jelszóval egyelőre nem lehet belépni. Kérjük, ellenőrizze e-mail postafiókját, és a kiküldött értesítőben található link segítségével erősítse meg regisztrációs szándékát. Ezt követően az eredetileg megadott jelszavával beléphet felhasználói fiókjába.

A megadott e-mail címre nincs lehetőség jelszó-emlékeztetőt kérni.

Jelentkezzen be Facebook vagy LinkedIn segítségével!

Adja meg korábban regisztrált e-mail címét, hogy elküldhessük Önnek a jelszó-emlékeztetőt!