ORVOSI / Természetgyógyászat kategória termékei
A sors korrekciója. A volgai bulgárok titkos tanításai

: A sors korrekciója. A volgai bulgárok titkos tanításai

Kiadás:

Szeged, 2004

Kiadó:

LAZI Kiadó

Kategóriák:

Természetgyógyászat Okkultizmus

Nyelv:

Magyar

Terjedelem:

88 p.

Kötésmód:

karton

ISBN:

9637138080

tartalom:

˝A lélek és annak sorsa saját felépítéssel és saját anatómiával rendelkezik. Az emberi sors, a jövő megjóslása mindig nagyon nehéz, sőt sokszor lehetetlen volt. Az információ megszerzése érdekében különböző intuitív módszereket és segédeszközöket (kristálygömböt, kártyát) használtak fel. Tagir Bulgary kidolgozott egy módszert, mely lehetőséget ad mindenkinek arra, hogy megjósolja saját jövőjét. Ez a módszer lehetővé teszi a sors diagnosztikáját és megjóslását már az első vagy a második foglalkozáson, és nem kell hozzá különleges képesség. Információt szerezhetünk a múltról (ha a mai problémák okát az ember születését megelőző időben kell keresni), de természetesen a legizgatóbb a jövőbe tekinteni. Szenzitív látással információt kaphatunk a jövőről az adott nappal kezdődően néhány évre előre, a célnak megfelelően. (A szerző itt figyelmeztet, hogy bár lehetséges, de nem ildomos a halál időpontja után kutatni.) A módszer lehetőséget ad továbbá a sors korrekciójára, befolyásolásának módszereire a különböző energetikai szinteken: a durvától a finomig, a fizikaitól a pszichikaiig.˝

Ár:

nincs raktáron, előjegyezhető
 

Hogyan böngészhetek?

Ahogyan a leginkább kényelmes Önnek! Tekintse át kínálatunkat témakör, szerző, sorozat vagy cím szerint, vagy használja a részletes keresőt!

 

Hogyan értesülhetek az új ajánlatokról?

Rendeljen hírlevelet, így mindig naprakész lesz, és csak a kiválasztott témákat küldjük el!

 

Hogyan rendelhetek?

A raktáron lévő könyveket a ""-ba helyezve rendelheti meg! Ha a keresett könyv nem található, kérjük, jegyezze elő, s igyekszünk minél hamarabb beszerezni. (További segítség...)

Belépés

Még nem regisztrált? Kattintson a Facebook-belépés gombra vagy, ide kattintva hagyományos regisztrációt kezdeményezhet.

Súgó

Jelszó-emlékeztető kérése

A jelszó-emlékeztetőt elküldtük a megadott e-mail címre.
A levél kézbesítése legfeljebb néhány perc. Ha jelszó-emlékeztetője nem érkezik meg egy órán belül, kérje kollégáink segítségét!
A megadott email cím nem található
Ehhez az e-mail címhez nem áll módunkban jelszó-emlékeztetőt küldeni!

Az e-mail címhez, amelyhez az imént jelszó-emlékeztetőt kért, nem visszaigazolt felhasználói fiók tartozik, ezért ezzel az e-mail címmel és a hozzá tartozó jelszóval egyelőre nem lehet belépni. Kérjük, ellenőrizze e-mail postafiókját, és a kiküldött értesítőben található link segítségével erősítse meg regisztrációs szándékát. Ezt követően az eredetileg megadott jelszavával beléphet felhasználói fiókjába.

A megadott e-mail címre nincs lehetőség jelszó-emlékeztetőt kérni.

Jelentkezzen be Facebook vagy LinkedIn segítségével!

Adja meg korábban regisztrált e-mail címét, hogy elküldhessük Önnek a jelszó-emlékeztetőt!