ORVOSI / Természetgyógyászat kategória termékei
Az almaecet és a méz. Bevezetés a természetgyógyászat módszereibe

: Az almaecet és a méz. Bevezetés a természetgyógyászat módszereibe

Kiadás:

Kaposvár, 1991

Kiadó:

Perl Kiadó

Kategóriák:

Természetgyógyászat

Nyelv:

Magyar

Terjedelem:

130 p.

Kötésmód:

papír

tartalom:

˝Jarvis doktor könyve először jelenik meg Magyarországon. A neves amerikai orvos több évtizeden keresztül kezelte betegeit a természetgyógyászat módszereivel. Ezek eredményeiről, tapasztalatairól számol be most közreadott munkájában most közreadott munkájában. Kutatásának középpontjában a méz és az almaecet áll. E két természetes anyagnak a szervezetünkre gyakorolt hatásáról számtalan példát olvashatunk a könyvben. Az amerikai orvos kutatásaiban a természet egy korábbi állapotához nyúl vissza: Az állatok viselkedését próbálta megfejteni betegség idején. Megfigyeléseiből mi is nagyon sokat tanulhatunk. A szerző által javasolt módszerek előnye, hogy olcsó, mindenki számára hozzáférhető anyagokat ajánl. A méz és almaecet könnyen beszerezhető, rendszeres fogyasztásuk rendkívül kedvező közérzetjavulást eredményez. Jarvis doktor könyvét nagy haszonnal forgathatja, majd az olvasó, hiszen a tudományos összefüggéseket nagyon közérthető formában hétköznapi nyelven fogalmazza meg. ˝

Ár:

nincs raktáron, előjegyezhető
 

Hogyan böngészhetek?

Ahogyan a leginkább kényelmes Önnek! Tekintse át kínálatunkat témakör, szerző, sorozat vagy cím szerint, vagy használja a részletes keresőt!

 

Hogyan értesülhetek az új ajánlatokról?

Rendeljen hírlevelet, így mindig naprakész lesz, és csak a kiválasztott témákat küldjük el!

 

Hogyan rendelhetek?

A raktáron lévő könyveket a ""-ba helyezve rendelheti meg! Ha a keresett könyv nem található, kérjük, jegyezze elő, s igyekszünk minél hamarabb beszerezni. (További segítség...)

Belépés

Még nem regisztrált? Kattintson a Facebook-belépés gombra vagy, ide kattintva hagyományos regisztrációt kezdeményezhet.

Súgó

Jelszó-emlékeztető kérése

A jelszó-emlékeztetőt elküldtük a megadott e-mail címre.
A levél kézbesítése legfeljebb néhány perc. Ha jelszó-emlékeztetője nem érkezik meg egy órán belül, kérje kollégáink segítségét!
A megadott email cím nem található
Ehhez az e-mail címhez nem áll módunkban jelszó-emlékeztetőt küldeni!

Az e-mail címhez, amelyhez az imént jelszó-emlékeztetőt kért, nem visszaigazolt felhasználói fiók tartozik, ezért ezzel az e-mail címmel és a hozzá tartozó jelszóval egyelőre nem lehet belépni. Kérjük, ellenőrizze e-mail postafiókját, és a kiküldött értesítőben található link segítségével erősítse meg regisztrációs szándékát. Ezt követően az eredetileg megadott jelszavával beléphet felhasználói fiókjába.

A megadott e-mail címre nincs lehetőség jelszó-emlékeztetőt kérni.

Jelentkezzen be Facebook vagy LinkedIn segítségével!

Adja meg korábban regisztrált e-mail címét, hogy elküldhessük Önnek a jelszó-emlékeztetőt!