ORVOSI / Természetgyógyászat kategória termékei
Az élet misztériumai

: Az élet misztériumai

Kiadás:

Budapest, 1998

Kiadó:

AMRITA Kiadó

Kategóriák:

Természetgyógyászat Vallás vegyes

Nyelv:

Magyar

Terjedelem:

255 p.

Kötésmód:

papír

ISBN:

9638539771

tartalom:

Az élet misztériumai: az élet maga, a szerelem, a kapcsolatok, a jó és a rossz, a szabadság, a felelősség, az ego, a nevetés, a csönd, a meditáció... Ez a nagyszerű válogatás egy kicsit átfogóbb bepillantást ad Osho tanításaiba, mint az eddigi magyar Osho könyvek. Nagyon jó bevezetés annak, aki most találkozik először Oshoval, és nagyszerű összegzés a már lelkes Osho-barátnak is. De azért ugyanaz érvényes erre a könyvre is: ez is csak akkor segíthet neked, ha alapjaidban akarsz megváltozni. Osho egy megvilágosodott mester, aki minden lehetséget megragadva azon dolgozik, hogy az emberiséget átsegítse a tudat fejldésének ezen a nehéz szakaszán. A Dalai Láma Osho kivételes és ragyogó meglátásai áldást jelentenek azok számára, akik tapasztalati tudást akarnak szerezni az ember eredend valódi bels képességeirl. Dr. Deepak Chopra Teljesen elbvöltek a könyvei. Federico Fellini Osho egy misztikus óriás, egy kivételes intelligencia virágba borulása. Egyike azon kevés embereknek, akik valódi bels örömmel fejezik ki magukat. Paul Reps Osho üzenete pár éven belül a világon mindenütt hallható lesz. volt a legeredetibb gondolkodó, akit India valaha adott a világnak. A legmagasabb képzettség, legbriliánsabb gondolkodású és a legújítóbb mester, akinek mindezek felett veleszületett tehetsége volt a szavakhoz. Hozzá hasonlót hosszú évtizedekig nem fogunk látni még egyet... Az vallása az agnosztikusok, a vallás nélküliek vallása. Khushwant Singh

Ár:

nincs raktáron, előjegyezhető
 

Hogyan böngészhetek?

Ahogyan a leginkább kényelmes Önnek! Tekintse át kínálatunkat témakör, szerző, sorozat vagy cím szerint, vagy használja a részletes keresőt!

 

Hogyan értesülhetek az új ajánlatokról?

Rendeljen hírlevelet, így mindig naprakész lesz, és csak a kiválasztott témákat küldjük el!

 

Hogyan rendelhetek?

A raktáron lévő könyveket a ""-ba helyezve rendelheti meg! Ha a keresett könyv nem található, kérjük, jegyezze elő, s igyekszünk minél hamarabb beszerezni. (További segítség...)

Belépés

Még nem regisztrált? Kattintson a Facebook-belépés gombra vagy, ide kattintva hagyományos regisztrációt kezdeményezhet.

Súgó

Jelszó-emlékeztető kérése

A jelszó-emlékeztetőt elküldtük a megadott e-mail címre.
A levél kézbesítése legfeljebb néhány perc. Ha jelszó-emlékeztetője nem érkezik meg egy órán belül, kérje kollégáink segítségét!
A megadott email cím nem található
Ehhez az e-mail címhez nem áll módunkban jelszó-emlékeztetőt küldeni!

Az e-mail címhez, amelyhez az imént jelszó-emlékeztetőt kért, nem visszaigazolt felhasználói fiók tartozik, ezért ezzel az e-mail címmel és a hozzá tartozó jelszóval egyelőre nem lehet belépni. Kérjük, ellenőrizze e-mail postafiókját, és a kiküldött értesítőben található link segítségével erősítse meg regisztrációs szándékát. Ezt követően az eredetileg megadott jelszavával beléphet felhasználói fiókjába.

A megadott e-mail címre nincs lehetőség jelszó-emlékeztetőt kérni.

Jelentkezzen be Facebook vagy LinkedIn segítségével!

Adja meg korábban regisztrált e-mail címét, hogy elküldhessük Önnek a jelszó-emlékeztetőt!