ORVOSI / Természetgyógyászat kategória termékei
Grafo-pszicho-morbo analízis

: Grafo-pszicho-morbo analízis

Kiadás:

h. n.,

Kiadó:

k. n.

Kategóriák:

Természetgyógyászat

Nyelv:

Magyar

Terjedelem:

211 p.

Kötésmód:

papír

ISBN:

9630493543

tartalom:

"Kedves olvasó-társ! Hiánypótló művet vettél a kezedbe. Címe lehetne: Sikoly az évezred végén. Nyár, üdülés a magyar tenger partján egy háromcsillagos szállóban. Teniszpályák, hajókirándulások, szauna, uszoda, ha szükséges orvosi, természetgyógyászati ellátás. Jönnek a páciensek: horzsolásom van, fogyni szeretnék, ezer métert úsztam, mintha furcsán verne a szívem. Az ilyen és hasonló panaszok hallatán az orvos-természetgyógyász felüti a fejét: nem, nem ezek az igazi panaszok, másról van szó!! Előveszi vázlatfüzetét, tollát, és átnyújtja embertársának. Hetvennégyen vallanak - hetvenegyen a rajz-, az írisz-, az auradiagno alapján segítségért kiáltanak. Irtózatos a magányuk, a társtalanságuk. Testi, lelki szeretetnélküliségben vannak. Testileg, lelkileg is tudják, mi az adni. Kisebb-nagyobb testi tüneteik ürügy arra, hogy valaki megismertesse már önmagukat önmagukkal. Hogy a cserepekre törött környezetükben felmutassa valaki a harmóniát. S az orvos-természetgyógyász módszerével, emberségével elindul a hozzáfordulóval az úton: Lélektől, Lélekig. Az egészség, a teljesség felé. Kedves Olvasó! Lehetsz Te is Társ ezen az úton! Gyűjtsd a tudást, sugározd a szereteted, különben a nyár hevében is dideregnek emberek!" (Dr. Gyimesi Kornél)

Ár:

nincs raktáron, előjegyezhető
 

Hogyan böngészhetek?

Ahogyan a leginkább kényelmes Önnek! Tekintse át kínálatunkat témakör, szerző, sorozat vagy cím szerint, vagy használja a részletes keresőt!

 

Hogyan értesülhetek az új ajánlatokról?

Rendeljen hírlevelet, így mindig naprakész lesz, és csak a kiválasztott témákat küldjük el!

 

Hogyan rendelhetek?

A raktáron lévő könyveket a ""-ba helyezve rendelheti meg! Ha a keresett könyv nem található, kérjük, jegyezze elő, s igyekszünk minél hamarabb beszerezni. (További segítség...)

Belépés

Még nem regisztrált? Kattintson a Facebook-belépés gombra vagy, ide kattintva hagyományos regisztrációt kezdeményezhet.

Súgó

Jelszó-emlékeztető kérése

A jelszó-emlékeztetőt elküldtük a megadott e-mail címre.
A levél kézbesítése legfeljebb néhány perc. Ha jelszó-emlékeztetője nem érkezik meg egy órán belül, kérje kollégáink segítségét!
A megadott email cím nem található
Ehhez az e-mail címhez nem áll módunkban jelszó-emlékeztetőt küldeni!

Az e-mail címhez, amelyhez az imént jelszó-emlékeztetőt kért, nem visszaigazolt felhasználói fiók tartozik, ezért ezzel az e-mail címmel és a hozzá tartozó jelszóval egyelőre nem lehet belépni. Kérjük, ellenőrizze e-mail postafiókját, és a kiküldött értesítőben található link segítségével erősítse meg regisztrációs szándékát. Ezt követően az eredetileg megadott jelszavával beléphet felhasználói fiókjába.

A megadott e-mail címre nincs lehetőség jelszó-emlékeztetőt kérni.

Jelentkezzen be Facebook vagy LinkedIn segítségével!

Adja meg korábban regisztrált e-mail címét, hogy elküldhessük Önnek a jelszó-emlékeztetőt!