ORVOSI / Természetgyógyászat kategória termékei
Gyógyító moxa

, : Gyógyító moxa

Kiadás:

h. n., 1991

Kiadó:

Mörk Kiadó

Kategóriák:

Természetgyógyászat

Nyelv:

Magyar

Terjedelem:

133 p.

Kötésmód:

papír

ISBN:

9630291320

tartalom:

"A moxáról és moxakezelésről általános orvosi végzettségem mellett is csak annyit tudtam, mint egy átlagos tájékozottságú ember, azaz érdekességén, rejtélyességén túl szinte semmit. Így hát ezt a könyvet is az érdekesség ígérete miatt vettem a kezembe. Olvasása közben több dolog is meglepetést okozott. A rövid és vázlatos történeti áttekintés után először az, hogy a kezelésformát napjainkban hazánkban is több helyen végzik. Azután pedig tiszteletet ébresztett bennem e gyógyítási forma hazai úttörőinek az embertársaikért, a betegségek ellen folytatott, önmagukat nem kímélő, sok-sok türelmet, kitartást, töretlen hitet követelő munkájának megismerése. A könyv adta azt is, amire vártam. Jelenlegi hazai ismereteink, tapasztalataink alapján betegségek szerinti csoportosításban a gyógyítás módozatait, lehetőségeit. részletesen leírja a kezelendő pontokat, a kezelés időtartamát és gyakoriságát, a használandó gyógynövényeket. Ábrák segítik a pontos és gyors tájékozódást. Ismertetőt találunk a könyvben a moxaanyagok beszerzési helyéről, orvos illetve szakértő kezére bízva azokat. Szól a könyv a köpölyözésről is. Ennek az eljárásnak is jószerivel csak a fogalmát ismerjük. Figyelemfelkeltés szintjén írnak róla a szerzők. Írásuk elgondolkodtató, és arra sarkall, hogy meg kell kísérelni, további teljesebb ismereteket szerezni tiszteletben tartani a gyógyító hagyományokat és válogatott esetekben alkalmazni azokat. Megnyerő az ismertetőrész személyes hangvétele, melyben beszámol a szerző a sikereiről és kudarcairól is."

Ár:

nincs raktáron, előjegyezhető
 

Hogyan böngészhetek?

Ahogyan a leginkább kényelmes Önnek! Tekintse át kínálatunkat témakör, szerző, sorozat vagy cím szerint, vagy használja a részletes keresőt!

 

Hogyan értesülhetek az új ajánlatokról?

Rendeljen hírlevelet, így mindig naprakész lesz, és csak a kiválasztott témákat küldjük el!

 

Hogyan rendelhetek?

A raktáron lévő könyveket a ""-ba helyezve rendelheti meg! Ha a keresett könyv nem található, kérjük, jegyezze elő, s igyekszünk minél hamarabb beszerezni. (További segítség...)

Belépés

Még nem regisztrált? Kattintson a Facebook-belépés gombra vagy, ide kattintva hagyományos regisztrációt kezdeményezhet.

Súgó

Jelszó-emlékeztető kérése

A jelszó-emlékeztetőt elküldtük a megadott e-mail címre.
A levél kézbesítése legfeljebb néhány perc. Ha jelszó-emlékeztetője nem érkezik meg egy órán belül, kérje kollégáink segítségét!
A megadott email cím nem található
Ehhez az e-mail címhez nem áll módunkban jelszó-emlékeztetőt küldeni!

Az e-mail címhez, amelyhez az imént jelszó-emlékeztetőt kért, nem visszaigazolt felhasználói fiók tartozik, ezért ezzel az e-mail címmel és a hozzá tartozó jelszóval egyelőre nem lehet belépni. Kérjük, ellenőrizze e-mail postafiókját, és a kiküldött értesítőben található link segítségével erősítse meg regisztrációs szándékát. Ezt követően az eredetileg megadott jelszavával beléphet felhasználói fiókjába.

A megadott e-mail címre nincs lehetőség jelszó-emlékeztetőt kérni.

Jelentkezzen be Facebook vagy LinkedIn segítségével!

Adja meg korábban regisztrált e-mail címét, hogy elküldhessük Önnek a jelszó-emlékeztetőt!