ORVOSI / Természetgyógyászat kategória termékei
Meditáció a gyakorlatban

Meditáció a gyakorlatban

Kiadás:

Budapest, 1999

Kiadó:

Brahma KumarisWorld Spiritual University Magyarország

Kategóriák:

Természetgyógyászat Vallás vegyes Buddhizmus és keleti vallások

Nyelv:

Magyar

Terjedelem:

37 p.

Kötésmód:

papír

tartalom:

Előszó: "A meditáció a gyakorlatban" elsősorban azoknak ajánlott, akik kezdők a belső világuk és a benne rejlő kincsek felfedezését illetően. Egyre jobban felismerjük, hogy a mindennapi élet problémáival való szembenézésünk során milyen nagy szükségünk van a lelkierőnk fejlesztésére erőfeszítéseinkben, hogy lépést tartsunk a rohanó és bonyolult élettel. Ez a kilenc leckéből álló sorozat eredetileg Angliában, Leedsben hangzott el. A leckéket igen eredményesen lehet gyakorolni egyedül is, azonban azt tanácsoljuk, hogy ha lehetséges a tanulmányozással párhuzamosan vegyenek részt egy ingyenes meditációs kurzuson is bármelyik Raja Yoga Centrumban. A Raja Yoga Centrumok atmoszférája és a többiek meditációs tapasztalatai által a könyvből elsajátított tudás megértése és a tapasztalatok sokkal erőteljesebbé válnak. A meditáció mindennapi életünkben való alkalmazásával nemcsak azt tudjuk elérni, hogy a tudatunk megtapasztalja az igazi békét, hanem az egész élet felé nagyon pozitív, egészséges magatartással tudunk viszonyulni.

Ár:

nincs raktáron, előjegyezhető
 

Hogyan böngészhetek?

Ahogyan a leginkább kényelmes Önnek! Tekintse át kínálatunkat témakör, szerző, sorozat vagy cím szerint, vagy használja a részletes keresőt!

 

Hogyan értesülhetek az új ajánlatokról?

Rendeljen hírlevelet, így mindig naprakész lesz, és csak a kiválasztott témákat küldjük el!

 

Hogyan rendelhetek?

A raktáron lévő könyveket a ""-ba helyezve rendelheti meg! Ha a keresett könyv nem található, kérjük, jegyezze elő, s igyekszünk minél hamarabb beszerezni. (További segítség...)

Belépés

Még nem regisztrált? Kattintson a Facebook-belépés gombra vagy, ide kattintva hagyományos regisztrációt kezdeményezhet.

Súgó

Jelszó-emlékeztető kérése

A jelszó-emlékeztetőt elküldtük a megadott e-mail címre.
A levél kézbesítése legfeljebb néhány perc. Ha jelszó-emlékeztetője nem érkezik meg egy órán belül, kérje kollégáink segítségét!
A megadott email cím nem található
Ehhez az e-mail címhez nem áll módunkban jelszó-emlékeztetőt küldeni!

Az e-mail címhez, amelyhez az imént jelszó-emlékeztetőt kért, nem visszaigazolt felhasználói fiók tartozik, ezért ezzel az e-mail címmel és a hozzá tartozó jelszóval egyelőre nem lehet belépni. Kérjük, ellenőrizze e-mail postafiókját, és a kiküldött értesítőben található link segítségével erősítse meg regisztrációs szándékát. Ezt követően az eredetileg megadott jelszavával beléphet felhasználói fiókjába.

A megadott e-mail címre nincs lehetőség jelszó-emlékeztetőt kérni.

Jelentkezzen be Facebook vagy LinkedIn segítségével!

Adja meg korábban regisztrált e-mail címét, hogy elküldhessük Önnek a jelszó-emlékeztetőt!