ORVOSI / Természetgyógyászat kategória termékei
Táplálékod legyen gyógyítód! A Hospital Naturista egy magyar betegének tapasztalatai a természetgyógyászatról

: Táplálékod legyen gyógyítód! A Hospital Naturista egy magyar betegének tapasztalatai a természetgyógyászatról

Kiadás:

Győr, 1991

Kiadó:

Győr Megyei Lapkiadó Vállalat

Kategóriák:

Természetgyógyászat

Nyelv:

Magyar

Terjedelem:

267 p.

Kötésmód:

papír

ISBN:

96372470205

tartalom:

"Az elmúlt két év alatt több orvos felkeresett lakásomon, akikkel mindig igen hasznos beszélgetést folytattunk. Az egyikük egy látogatás alkalmával a következőket mondta: egy idősebb néni nagyon panaszkodott a térdeire, hogy mennyire fáj neki minden lépésnél és még éjjel is. Ő azt a tanácsot adta, hogy családtagjaival ásasson ki földet a kertből, legalább hatvan centiméter mélységből. Ezt jól dolgozza, gyúrja át hideg vízzel. Amikor lefekszik ezt az anyagot pakolja rá a térdeire és a talpához tegyen előmelegített villanypárnát. A néni rögtön visszakérdezett: hideg vízzel dolgozzam el doktor Úr? Igen - válaszolta. A néni újból kétkedve kérdezte: nem tetszett eltéveszteni, tényleg hidegen rakjam az agyagot a térdemre? Igen - felelte az orvos, nem tévesztettem el. Tessék megnézni Bokor Katalin, ezt így írja le könyvében. A néni hazament, s két hét múlva újból bement a rendelőbe és elmondta orvosának: nagyon jó volt a hideg agyagpakolás a térdére, köszöni a jó tanácsot..." 1991 augusztusa van. Két évvel ezelőtt írtam az első könyvemet: Táplálékod legyen gyógyítód! - mely rövid egy év alatt elfogyott a könyvpiacon. Egy könyv szerzőjének ennél nagyobb örömet nem adhat a Jó Isten. Mindig is volt miért háládatosnak lennem, mindig volt mit megköszönnöm a hatalmas Istennek. Ezért e könyv második kiadásáért, külön nagyon hálás és boldog vagyok, s ezt a Köszönöm című versemben megpróbáltam kifejezni."

Ár:

nincs raktáron, előjegyezhető
 

Hogyan böngészhetek?

Ahogyan a leginkább kényelmes Önnek! Tekintse át kínálatunkat témakör, szerző, sorozat vagy cím szerint, vagy használja a részletes keresőt!

 

Hogyan értesülhetek az új ajánlatokról?

Rendeljen hírlevelet, így mindig naprakész lesz, és csak a kiválasztott témákat küldjük el!

 

Hogyan rendelhetek?

A raktáron lévő könyveket a ""-ba helyezve rendelheti meg! Ha a keresett könyv nem található, kérjük, jegyezze elő, s igyekszünk minél hamarabb beszerezni. (További segítség...)

Belépés

Még nem regisztrált? Kattintson a Facebook-belépés gombra vagy, ide kattintva hagyományos regisztrációt kezdeményezhet.

Súgó

Jelszó-emlékeztető kérése

A jelszó-emlékeztetőt elküldtük a megadott e-mail címre.
A levél kézbesítése legfeljebb néhány perc. Ha jelszó-emlékeztetője nem érkezik meg egy órán belül, kérje kollégáink segítségét!
A megadott email cím nem található
Ehhez az e-mail címhez nem áll módunkban jelszó-emlékeztetőt küldeni!

Az e-mail címhez, amelyhez az imént jelszó-emlékeztetőt kért, nem visszaigazolt felhasználói fiók tartozik, ezért ezzel az e-mail címmel és a hozzá tartozó jelszóval egyelőre nem lehet belépni. Kérjük, ellenőrizze e-mail postafiókját, és a kiküldött értesítőben található link segítségével erősítse meg regisztrációs szándékát. Ezt követően az eredetileg megadott jelszavával beléphet felhasználói fiókjába.

A megadott e-mail címre nincs lehetőség jelszó-emlékeztetőt kérni.

Jelentkezzen be Facebook vagy LinkedIn segítségével!

Adja meg korábban regisztrált e-mail címét, hogy elküldhessük Önnek a jelszó-emlékeztetőt!