FÖLDRAJZ / Útleírás kategória termékei
Fordított félhold

, : Fordított félhold

Fordító:

Kiadás:

Praha, 1962

Kiadó:

Szlovákiai Szépirodalmi Könyvkiadó

Kategóriák:

Útleírás Közel-Kelet Balkán

Nyelv:

Magyar

Terjedelem:

340 p., ill.

Kötésmód:

egészvászon

tartalom:

A két kiváló világjáró ez alkalommal olyan útiélményeiről számol be, melyeket közeli országokban gyűjtött. Mire művük az olvasók kezébe kerül, az expedíció már Indonézia tájaival, embereivel ismerkedik. Magyarországot, Jugoszláviát, majd a Balkán-félsziget és a Közel-Kelet néhány országát járták be. A "Fordított félhold" világjáró útjuknak ezt a szakaszát ismerteti. 1959-ben indultak és még abban az évben Libanonban érkeztek. Mint mindig, most is gyorsan feldolgozták, és könyvvé formálták megfigyeléseiket, benyomásaikat, így a mű már 1961-ben meg is jelent. Kissé megkésve kerül sor a magyar nyelvű kiadásra, de reméljük, hogy a siker - úgy mint eddig minden alkalommal - változatlanul nagy lesz. Ennek a kötetnek az anyaga különösen vonzó számunkra, hiszen a bejárt országok földrajzilag közel esnek hozzánk, sok vonatkozásban - például a hosszú ideig tartó török uralom idején - közös volt évszázadokon keresztül sorsunk és egynémelyikkel ma is közös úton járunk.

Ár:

nincs raktáron, előjegyezhető
 

Hogyan böngészhetek?

Ahogyan a leginkább kényelmes Önnek! Tekintse át kínálatunkat témakör, szerző, sorozat vagy cím szerint, vagy használja a részletes keresőt!

 

Hogyan értesülhetek az új ajánlatokról?

Rendeljen hírlevelet, így mindig naprakész lesz, és csak a kiválasztott témákat küldjük el!

 

Hogyan rendelhetek?

A raktáron lévő könyveket a ""-ba helyezve rendelheti meg! Ha a keresett könyv nem található, kérjük, jegyezze elő, s igyekszünk minél hamarabb beszerezni. (További segítség...)

Belépés

Még nem regisztrált? Kattintson a Facebook-belépés gombra vagy, ide kattintva hagyományos regisztrációt kezdeményezhet.

Súgó

Jelszó-emlékeztető kérése

A jelszó-emlékeztetőt elküldtük a megadott e-mail címre.
A levél kézbesítése legfeljebb néhány perc. Ha jelszó-emlékeztetője nem érkezik meg egy órán belül, kérje kollégáink segítségét!
A megadott email cím nem található
Ehhez az e-mail címhez nem áll módunkban jelszó-emlékeztetőt küldeni!

Az e-mail címhez, amelyhez az imént jelszó-emlékeztetőt kért, nem visszaigazolt felhasználói fiók tartozik, ezért ezzel az e-mail címmel és a hozzá tartozó jelszóval egyelőre nem lehet belépni. Kérjük, ellenőrizze e-mail postafiókját, és a kiküldött értesítőben található link segítségével erősítse meg regisztrációs szándékát. Ezt követően az eredetileg megadott jelszavával beléphet felhasználói fiókjába.

A megadott e-mail címre nincs lehetőség jelszó-emlékeztetőt kérni.

Jelentkezzen be Facebook vagy LinkedIn segítségével!

Adja meg korábban regisztrált e-mail címét, hogy elküldhessük Önnek a jelszó-emlékeztetőt!