SPORT ÉS PASSZIÓ / Vadászat kategória termékei

, : "Boldog vadászidők!+ Mulatságos vadásztörténetek és egyéb emlékek

Kiadás:

Budapest, 1995

Kiadó:

Cégér Könyvkiadó

Kategóriák:

Vadászat

Nyelv:

Magyar

Sorozat:

Vad-Ász Könyvek

Terjedelem:

253 p.

Kötésmód:

papír

ISBN:

9638107251

tartalom:

˝No hát, barátom, akkor még fiatal voltam és látod, hosszú lábam van, képzelhetsz, micsoda marathóni futás in rendeztem, futok, futok, de folyton hallok magam megett azt a rettentő fújást és horkolást, ami megzsibbasztja az ember vérkeringését, ha nem lenne olyan melegem a futástól, szaladunk, szaladunk, már egy vastag erdőbe jutunk, itt kínálkozó gallyakra gondolok, csinálok egy ugrás és egy Bauchaufzug, mint a gimnásztiba. Igen, ha le nem kisnék, de hiszen már érzem a disznó forró leheletit a hátaljamba, ha lekisem, végem van, kivágja nekem minden, hát teljes erőbül tovább futok, de a szuszogás és forró pára mindig erősebb és erősebb, végre szívverésem olyan lesz, hogy érzem végemet, ha meg nem állok. Gondolom, vagy így meghalni, vagy úgy, még egy nagy ugrás csinálok és hirtelen megfordulok, hogy a puskámat a bestia torkába dugjam és ahogy hirtelen így ezzel a szándékkal megfordulok, hát Janyó veresen, mint egy rák fújtat rám kidülledt szemekkel.˝

Ár:

nincs raktáron, előjegyezhető
 

Hogyan böngészhetek?

Ahogyan a leginkább kényelmes Önnek! Tekintse át kínálatunkat témakör, szerző, sorozat vagy cím szerint, vagy használja a részletes keresőt!

 

Hogyan értesülhetek az új ajánlatokról?

Rendeljen hírlevelet, így mindig naprakész lesz, és csak a kiválasztott témákat küldjük el!

 

Hogyan rendelhetek?

A raktáron lévő könyveket a ""-ba helyezve rendelheti meg! Ha a keresett könyv nem található, kérjük, jegyezze elő, s igyekszünk minél hamarabb beszerezni. (További segítség...)

Belépés

Még nem regisztrált? Kattintson a Facebook-belépés gombra vagy, ide kattintva hagyományos regisztrációt kezdeményezhet.

Súgó

Jelszó-emlékeztető kérése

A jelszó-emlékeztetőt elküldtük a megadott e-mail címre.
A levél kézbesítése legfeljebb néhány perc. Ha jelszó-emlékeztetője nem érkezik meg egy órán belül, kérje kollégáink segítségét!
A megadott email cím nem található
Ehhez az e-mail címhez nem áll módunkban jelszó-emlékeztetőt küldeni!

Az e-mail címhez, amelyhez az imént jelszó-emlékeztetőt kért, nem visszaigazolt felhasználói fiók tartozik, ezért ezzel az e-mail címmel és a hozzá tartozó jelszóval egyelőre nem lehet belépni. Kérjük, ellenőrizze e-mail postafiókját, és a kiküldött értesítőben található link segítségével erősítse meg regisztrációs szándékát. Ezt követően az eredetileg megadott jelszavával beléphet felhasználói fiókjába.

A megadott e-mail címre nincs lehetőség jelszó-emlékeztetőt kérni.

Jelentkezzen be Facebook vagy LinkedIn segítségével!

Adja meg korábban regisztrált e-mail címét, hogy elküldhessük Önnek a jelszó-emlékeztetőt!